Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

KAPALI OTOPARKINIZ YOKSA

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    12 Nisan 2005
    Sevgili arkadaşlar eğer kapalı otoparkınız yoksa motorumuz için geceleri en güvenli park şekli ne olabilir? fikirlerinizi paylaşırşanız sevinirim


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    unearthly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Nisan 2005
    Motosikleti
    Piaggio Liberty
    analjezi ben de bunu düsünüyorum bu aralar epey... Disk klidi+ zincir sanirim en kolay basvurulabilecek yöntem. Gerci hirsiza kilit dayanir mi o da var ama..

  3. #3
    jedimaster - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Mayıs 2005
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    S&T Kanuni GT 250 comet
    Selam Arkadaşlar
    Ben hem burda hem motosiklet dünyasında yeniyim. Yakında bende Motosiklet almayı planlıyorum fakat benimde en büyük sorunlarımdam biri park yeri. Binanın girişinden başka yer yok. Çare olarak betona ankre edilmiş mafsallı profil düşünüyorum. üzerinede evlerde kullanılan bilyeli bir kilit adapte edebilirsem, en azından çalınması zorlaşabilir. Alarm monte edilebilir mi bilmiyorum. Fakat motorun kendi üzerine kilit takmak çare olamaz herhalde. Kamyona atıp götürürler. En azından bir demire veya betona sabitlemek daha etkili olur herhalde.
    Benimki yalnızca çözüme ulaşmak için bir arayış. Daha etkili fikirleri olanlar varsa bende sevinirim.

  4. #4

    Üyelik
    22 Mart 2005
    İşte güzel bir başlık, işte gerçek bir sorun. Kapalı garajım olmadığından ben de epeyce kafa patlattım. Sonunda değerlendirdiğim seçenekler ve ulaştığım sonuçları paylaşmak istiyorum.

    1- Kilitleyip kapının önünde veya bahçede bırakırım. Maliyet: Düşük, Risk: Büyük çünkü motorun çalınma riski yanında parçalarının sökülmesi ve hava koşullarından etkilenmesi riski var. Sadece zarar vermek isteyenler bile olabilir.

    2- Kapalı garaj kiralamak. Risk: Düşük Maliyet: Yüksek kakldı ki her semtte kiralanabilecek garaj tipinde yapılar olmayabilir.

    3- Kapalı Otopark: Seçenekler içinde en makullerinden biri. Maliyet: Orta Risk: Düşük Otopark sahibi ve bekçilerle ilşkiler alınacak hizmetin kalitesini artırabilir. Hem kapalı hem emniyetli. Otopark seçimi önem kazanıyor.

    4- Tamirhane: Problem yaygın olduğundan kulüp gibi çalışan motor tamircileri mekanları uygunsa park hizmeti veriyorlar. Benim motor şu anda makul bir ücret karşılığında abileri, ablaları ve kardeşleriyle geceliyor.

  5. #5
    nmtears - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ocak 2005

    kapali garaj

    kasko yaptirilabilir.
    artik motosiklet kaskolari ucuzladi

  6. #6

    Üyelik
    12 Nisan 2005
    peki şişili -okmeydanı bölgesinde kiralanabilecek park yerleri/yada tamirhane bilen var mı? sevgilerle

  7. #7

    Üyelik
    16 Nisan 2003
    jedimaster hoşgeldin.fekat bi hata yapmışsın buranın jedimaster'ı resimde de gördüğün üzere benim sevgili lord vader.ligt saber'ımı tuvalette unutmuşum, bekle iki dakka, bi koşu alıp geliyom.ondan sonra kim master kim padawan belli olacak!

    sen hiç merak etme bizim motorları kimse çalmaya cesaret edemez!
    çalma gafletinde bulunanı da evrenin neresinde olursa olsun nasılsa buluruz.

    gördüğünüz üzere bu konuda muhteşem bir fikir ürettim, eminim ki herkesin işine yarayacaktır.yinede motoru zincirle direğe falan bağlamak iyi olacaktır.bi motorun peşinden koca evrende gezilmez herhalde!


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler