Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Motora yeni başlıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

REKLAM ALANI

Bugün baya bi kask denedim hiç biri kafa yapıma uymadı shoei hiç olmadı agv de bi modeli çok beğendim xs çok sıktı s büyük oldu suomy denedik olmadı olanlar arai profile-V nexx in Carbon fiber bi modeli kafama oturdu

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------

Ars motor da baktim bunlara hjc markasınıda bi denemek istiyorum. Motoru teslim almak için çağırdılar kaskım yok teslim alamıyorum 😃

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------

Agv k5 MS oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

https://i.imgyukle.com/2023/04/19/QMKLPh.jpeg

Motorumu teslim aldım sayın abilerim
    espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Hayırlı olsun yeni motorunuz.

Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun yeni motorunuz.
    Teşekkür ederim hocam 🙏🙏

Keyifli sürüşler, hayırlı olsun 👍

hakan1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xpulse 200 4V
    Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel maşallah...🧿

Alıntı El Dorado adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Keyifli sürüşler, hayırlı olsun 👍
    Teşekkür ederim hocam 🙏

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

Alıntı hakan1969 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel maşallah...🧿
    Çok teşekkür ederim hocam 🙏

Motosikleti
    Yok.
    Hayırlı uğurlu olsun!

Alıntı arican adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun!
    Teşekkür ederim hocam 🙏

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı Vladicius adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bugün baya bi kask denedim hiç biri kafa yapıma uymadı shoei hiç olmadı agv de bi modeli çok beğendim xs çok sıktı s büyük oldu suomy denedik olmadı olanlar arai profile-V nexx in Carbon fiber bi modeli kafama oturdu

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------

Ars motor da baktim bunlara hjc markasınıda bi denemek istiyorum. Motoru teslim almak için çağırdılar kaskım yok teslim alamıyorum ��

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------

Agv k5 MS oldu

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

https://i.imgyukle.com/2023/04/19/QMKLPh.jpeg

Motorumu teslim aldım sayın abilerim
    Kask böyle bir şey. kafaya uyana kadar farklı marka - modelleri denemek lazım.

Kask böyle bir şey. kafaya uyana kadar farklı marka - modelleri denemek lazım.
    Valla şükür sonunda buldum hocam artık başım ağrıdı kask denemekten tabi sadece modeli belirleyebildim hiç bi yerde MS bedeni yok distribütör de yeni gelen bi rengini buldum ayırttım onu alacağım yarın inşallah
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Z 250
    Geç gördüm konuyu
    Hırsızlık konusunda hangi il ve semtte yaşadığına bağlı temiz düzgün bir yerdeysen o kadar abartma
    Ekipman konusunda fark edilecek renkler olsun koyu renkler olmasın dikkat et görmüyorlar

Motosikleti
    KAWASAKI NINJA 650

15 bin tl butce

Oncelikle hayirli olsun, bu saydigin kqsk ve nont markalarina 15 bin tl butce ile sahip olabiliyoesan, bende tavsiye istiyorum kardesim ☺
    Kaska bakiyorum 22 bin mint bakiyorum 27 bin eldiven aldim 2 bin
    Kaziklaniyirmuyuz ne 😊

Alıntı bahauyumazzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Oncelikle hayirli olsun, bu saydigin kqsk ve nont markalarina 15 bin tl butce ile sahip olabiliyoesan, bende tavsiye istiyorum kardesim ☺
    Kaska bakiyorum 22 bin mint bakiyorum 27 bin eldiven aldim 2 bin
    Kaziklaniyirmuyuz ne 😊
    Teşekkür ederim hocam valla kaskı mecburiyetten istanbuldan aldım Agv K5 mont olarak kafamda %80 Revitin H2O modelini belirledim eldiven olarakta yine Revitin Duty modelini belirledim kaskı 10.150 tl ye aldım eldiven ve mont 6700 tl tutuyor zamanım olsaydı onuda Hollanda’dan sipariş verip totalde 14 bin tl gibi bi rakama gelecekti hocam

Tabi mont ve eldivenide Türkiye’den alsaydım rakam dediğiniz gibi 22 bin civarında olacaktı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------

Alıntı Zazobey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geç gördüm konuyu
    Hırsızlık konusunda hangi il ve semtte yaşadığına bağlı temiz düzgün bir yerdeysen o kadar abartma
    Ekipman konusunda fark edilecek renkler olsun koyu renkler olmasın dikkat et görmüyorlar
    Uyarıları dikkate alıyorum hocam teşekkür ederim

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------

Herkese hayırlı bayramlar

Tekrardan merhabalar motorum için kasko sordumda nelere dikkat etmeliyim sigorta şirketinin teklifi bu şekilde muafiyetli muafiyetsiz konusu hep kafamı karıştırıyor anlamadım gitti

HONDA PCX 125
    34

Unıco ; 6145 TL 9 TAKSİT

Deprem Sel muafiyetsiz.
    Park halinde ki hasarlar dahil,
    Herhangi bir kapalı garaj, kilit şartı aranmaz
    Kaza da zarar görmesi durumunda kask ve kıyafet teminatı 5000 TL ile teminat altındadır.
    Kilit mekanizması hasarları 3000 TL ye kadar poliçeye dahildir
    ferdi kaza dahildir
    Aksesuar dahil edilmemiştir
    Yeni değer dahildir

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Tekrardan merhabalar motorum için kasko sordumda nelere dikkat etmeliyim sigorta şirketinin teklifi bu şekilde muafiyetli muafiyetsiz konusu hep kafamı karıştırıyor anlamadım gitti

HONDA PCX 125
    34

Unıco ; 6145 TL 9 TAKSİT

Deprem Sel muafiyetsiz.
    Park halinde ki hasarlar dahil,
    Herhangi bir kapalı garaj, kilit şartı aranmaz
    Kaza da zarar görmesi durumunda kask ve kıyafet teminatı 5000 TL ile teminat altındadır.
    Kilit mekanizması hasarları 3000 TL ye kadar poliçeye dahildir
    ferdi kaza dahildir
    Aksesuar dahil edilmemiştir
    Yeni değer dahildir
    Teklifi nereden aldınız?
    Fiyat sıfır motora göre makulmuş.
    Yeni değer dahildir dediği bu bir yıl içinde motorunuz çalınır ya da pert olursa sıfır bayi fiyatını verecekler rayiç değer ile uğraştırmayacaklar demek oluyormuş. Motoru sıfır aldığımda benim de öyleydi.

Teklifi nereden aldınız?
    Fiyat sıfır motora göre makulmuş.
    Yeni değer dahildir dediği bu bir yıl içinde motorunuz çalınır ya da pert olursa sıfır bayi fiyatını verecekler rayiç değer ile uğraştırmayacaklar demek oluyormuş. Motoru sıfır aldığımda benim de öyleydi.
    Hocam valla burda forumdan gördüğüm Mrt sigorta dan teklif aldım daha önce hiç motorum kasko geçmişimde yok hocam

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Hocam valla burda forumdan gördüğüm Mrt sigorta dan teklif aldım daha önce hiç motorum kasko geçmişimde yok hocam
    Ben de 2016 sonunda motoru aldığımdan beridir MRT sigorta ile çalışıyorum, memnunum onlardan. Hatta son 2 yıl hiç uğraşmadım bile başka yerden teklif almaya. Zaten bulduğum en ucuz fiyatlar onlardan geliyordu.

Ben de 2016 sonunda motoru aldığımdan beridir MRT sigorta ile çalışıyorum, memnunum onlardan. Hatta son 2 yıl hiç uğraşmadım bile başka yerden teklif almaya. Zaten bulduğum en ucuz fiyatlar onlardan geliyordu.
    Anladım hocam teklif nasıl sizce araç kaskosundan az çok anlıyorumda motorda hiç bilgim yok imm oluyor mu motor kaskolarinda

Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Anladım hocam teklif nasıl sizce araç kaskosundan az çok anlıyorumda motorda hiç bilgim yok imm oluyor mu motor kaskolarinda
    imm trafik sigortasında oluyor sanırım. Trafik sigortası sizin kazada verdiğiniz zarar karşılanması için, kasko ise size olan zarar için diye biliyorum.

imm trafik sigortasında oluyor sanırım. Trafik sigortası sizin kazada verdiğiniz zarar karşılanması için, kasko ise size olan zarar için diye biliyorum.
    Arabalarda Trafik sigortasında mevcut ama rakam düşük olduğu için kaskodan sınırsız veya 1-2-3 milyon olarak ayar çekiliyor hocam

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)