Motora yeni başlıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Reklamlar
-
Bugün baya bi kask denedim hiç biri kafa yapıma uymadı shoei hiç olmadı agv de bi modeli çok beğendim xs çok sıktı s büyük oldu suomy denedik olmadı olanlar arai profile-V nexx in Carbon fiber bi modeli kafama oturdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------
Ars motor da baktim bunlara hjc markasınıda bi denemek istiyorum. Motoru teslim almak için çağırdılar kaskım yok teslim alamıyorum 😃
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Agv k5 MS oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
https://i.imgyukle.com/2023/04/19/QMKLPh.jpeg
Motorumu teslim aldım sayın abilerim
Reklamlar
-
Hayırlı olsun yeni motorunuz.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun yeni motorunuz.
Teşekkür ederim hocam 🙏🙏
-
Keyifli sürüşler, hayırlı olsun 👍
-
Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel maşallah...🧿
-
El Dorado adlı üyeden alıntı
Keyifli sürüşler, hayırlı olsun 👍
Teşekkür ederim hocam 🙏
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
hakan1969 adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel maşallah...🧿
Çok teşekkür ederim hocam 🙏
-
-
arican adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun!
Teşekkür ederim hocam 🙏
-
Vladicius adlı üyeden alıntı
Bugün baya bi kask denedim hiç biri kafa yapıma uymadı shoei hiç olmadı agv de bi modeli çok beğendim xs çok sıktı s büyük oldu suomy denedik olmadı olanlar arai profile-V nexx in Carbon fiber bi modeli kafama oturdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:25 ----------
Ars motor da baktim bunlara hjc markasınıda bi denemek istiyorum. Motoru teslim almak için çağırdılar kaskım yok teslim alamıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Agv k5 MS oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------
https://i.imgyukle.com/2023/04/19/QMKLPh.jpeg
Motorumu teslim aldım sayın abilerim
Kask böyle bir şey. kafaya uyana kadar farklı marka - modelleri denemek lazım.
-
Kask böyle bir şey. kafaya uyana kadar farklı marka - modelleri denemek lazım.
Valla şükür sonunda buldum hocam artık başım ağrıdı kask denemekten tabi sadece modeli belirleyebildim hiç bi yerde MS bedeni yok distribütör de yeni gelen bi rengini buldum ayırttım onu alacağım yarın inşallah
-
Geç gördüm konuyu
Hırsızlık konusunda hangi il ve semtte yaşadığına bağlı temiz düzgün bir yerdeysen o kadar abartma
Ekipman konusunda fark edilecek renkler olsun koyu renkler olmasın dikkat et görmüyorlar
-
15 bin tl butce
Oncelikle hayirli olsun, bu saydigin kqsk ve nont markalarina 15 bin tl butce ile sahip olabiliyoesan, bende tavsiye istiyorum kardesim ☺
Kaska bakiyorum 22 bin mint bakiyorum 27 bin eldiven aldim 2 bin
Kaziklaniyirmuyuz ne 😊
-
bahauyumazzz adlı üyeden alıntı
Oncelikle hayirli olsun, bu saydigin kqsk ve nont markalarina 15 bin tl butce ile sahip olabiliyoesan, bende tavsiye istiyorum kardesim ☺
Kaska bakiyorum 22 bin mint bakiyorum 27 bin eldiven aldim 2 bin
Kaziklaniyirmuyuz ne 😊
Teşekkür ederim hocam valla kaskı mecburiyetten istanbuldan aldım Agv K5 mont olarak kafamda %80 Revitin H2O modelini belirledim eldiven olarakta yine Revitin Duty modelini belirledim kaskı 10.150 tl ye aldım eldiven ve mont 6700 tl tutuyor zamanım olsaydı onuda Hollanda’dan sipariş verip totalde 14 bin tl gibi bi rakama gelecekti hocam
Tabi mont ve eldivenide Türkiye’den alsaydım rakam dediğiniz gibi 22 bin civarında olacaktı
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
Zazobey adlı üyeden alıntı
Geç gördüm konuyu
Hırsızlık konusunda hangi il ve semtte yaşadığına bağlı temiz düzgün bir yerdeysen o kadar abartma
Ekipman konusunda fark edilecek renkler olsun koyu renkler olmasın dikkat et görmüyorlar
Uyarıları dikkate alıyorum hocam teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:27 ----------
Herkese hayırlı bayramlar
-
Tekrardan merhabalar motorum için kasko sordumda nelere dikkat etmeliyim sigorta şirketinin teklifi bu şekilde muafiyetli muafiyetsiz konusu hep kafamı karıştırıyor anlamadım gitti
HONDA PCX 125
34
Unıco ; 6145 TL 9 TAKSİT
Deprem Sel muafiyetsiz.
Park halinde ki hasarlar dahil,
Herhangi bir kapalı garaj, kilit şartı aranmaz
Kaza da zarar görmesi durumunda kask ve kıyafet teminatı 5000 TL ile teminat altındadır.
Kilit mekanizması hasarları 3000 TL ye kadar poliçeye dahildir
ferdi kaza dahildir
Aksesuar dahil edilmemiştir
Yeni değer dahildir
-
Tekrardan merhabalar motorum için kasko sordumda nelere dikkat etmeliyim sigorta şirketinin teklifi bu şekilde muafiyetli muafiyetsiz konusu hep kafamı karıştırıyor anlamadım gitti
HONDA PCX 125
34
Unıco ; 6145 TL 9 TAKSİT
Deprem Sel muafiyetsiz.
Park halinde ki hasarlar dahil,
Herhangi bir kapalı garaj, kilit şartı aranmaz
Kaza da zarar görmesi durumunda kask ve kıyafet teminatı 5000 TL ile teminat altındadır.
Kilit mekanizması hasarları 3000 TL ye kadar poliçeye dahildir
ferdi kaza dahildir
Aksesuar dahil edilmemiştir
Yeni değer dahildir
Teklifi nereden aldınız?
Fiyat sıfır motora göre makulmuş.
Yeni değer dahildir dediği bu bir yıl içinde motorunuz çalınır ya da pert olursa sıfır bayi fiyatını verecekler rayiç değer ile uğraştırmayacaklar demek oluyormuş. Motoru sıfır aldığımda benim de öyleydi.
-
Teklifi nereden aldınız?
Fiyat sıfır motora göre makulmuş.
Yeni değer dahildir dediği bu bir yıl içinde motorunuz çalınır ya da pert olursa sıfır bayi fiyatını verecekler rayiç değer ile uğraştırmayacaklar demek oluyormuş. Motoru sıfır aldığımda benim de öyleydi.
Hocam valla burda forumdan gördüğüm Mrt sigorta dan teklif aldım daha önce hiç motorum kasko geçmişimde yok hocam
-
Hocam valla burda forumdan gördüğüm Mrt sigorta dan teklif aldım daha önce hiç motorum kasko geçmişimde yok hocam
Ben de 2016 sonunda motoru aldığımdan beridir MRT sigorta ile çalışıyorum, memnunum onlardan. Hatta son 2 yıl hiç uğraşmadım bile başka yerden teklif almaya. Zaten bulduğum en ucuz fiyatlar onlardan geliyordu.
-
Ben de 2016 sonunda motoru aldığımdan beridir MRT sigorta ile çalışıyorum, memnunum onlardan. Hatta son 2 yıl hiç uğraşmadım bile başka yerden teklif almaya. Zaten bulduğum en ucuz fiyatlar onlardan geliyordu.
Anladım hocam teklif nasıl sizce araç kaskosundan az çok anlıyorumda motorda hiç bilgim yok imm oluyor mu motor kaskolarinda
-
Anladım hocam teklif nasıl sizce araç kaskosundan az çok anlıyorumda motorda hiç bilgim yok imm oluyor mu motor kaskolarinda
imm trafik sigortasında oluyor sanırım. Trafik sigortası sizin kazada verdiğiniz zarar karşılanması için, kasko ise size olan zarar için diye biliyorum.
-
imm trafik sigortasında oluyor sanırım. Trafik sigortası sizin kazada verdiğiniz zarar karşılanması için, kasko ise size olan zarar için diye biliyorum.
Arabalarda Trafik sigortasında mevcut ama rakam düşük olduğu için kaskodan sınırsız veya 1-2-3 milyon olarak ayar çekiliyor hocam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)