RKS BLADE 350 (Başka bir Honda klonu x-adv 350)
Reklamlar
-
RKS ürün gamını galiba Çin'deki sadece Honda motosikletleri klonlayan fabrika üzerinden ilerletmeye karar vermiş gibi. Keza daha Hornet gelmeden klonu geldi maşallah. Honda X-Adv 350'yi getirmiyor sebebi de maliyetinin çok uçuk olması ve adv 750'nin satışlarını törpülemesinden korkmaları idi. Keza aslında satış fiyatı da çok uçuk olacaktı gelseydi. Kim alırdı 250-300 bin liralara 350cc scooter bilinmez.
Rks blade 350 ay sonunda satışta. Ön sipariş alıyorlar. Su soğutmalı 29 beygir - 33nM torka sahip bir blok var üstünde. Fiyat 130.000 tl
Reklamlar
-
Ben RKS'den bu sene Africa Twin klonu bekliyorum.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben RKS'den bu sene Africa Twin klonu bekliyorum.
1000 yaparsa tutmaz şuan trend 1100 de
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
F54 adlı üyeden alıntı
1000 yaparsa tutmaz şuan trend 1100 de
Bu adamlar Gs yazılı motor getirmişlerdi ama o Gs, Galatasaray mı Gelande Strasse mi bilemem. Bende geçmişte Titanic vardı, bu motorlara kim model ismi buluyorsa kesin kafası kırık.
-
Bu adamlar Gs yazılı motor getirmişlerdi ama o Gs, Galatasaray mı Gelande Strasse mi bilemem. Bende geçmişte Titanic vardı, bu motorlara kim model ismi buluyorsa kesin kafası kırık.
onların üzerine birşey yazmaya uğraşıp tasarım yaptırıp etiket bastırıp para harcamasına gerek yok afrika twin i kopyalasın biz apışkan yapıştırırız merak etmesinler
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
-
Ben çinliye tövbeliyim, bedava verseler almam.
-
https://www.youtube.com/watch?v=4WUJjtjf86s
Abi çinden uzak durun bi cacık olmaz uzun vade kullanımında.
-
Kağıt üzerinde güzel, fiyatalrı da iyi, bakınca aa aynı Honda dedirtiyor mu dedirtiyor. Ama alıp kullanınca ne olacağı belli. Dandirik anadolu kaplanı ithalatçı firmanın keyfine kalınacaksa uzak durmak lazım. Bunlar karmaşık cihazlar, malzeme kalitesi iyi olsa bile kim bilir montaj kalitesi nasıldır, ne hataalr vardır deyip uzak dururum. Ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye bir söz var. Bunları ucuz, ne yapalım param buna yetti diyerek alanları yaşadıkları sıkıntıları gördükçe bu sözün doğruluğu kanıtlanıyor.
-
Bütün çinliler bir yana, Yuki Funrider bir yana...Yok laf söyletmem...😉
"Çin motor servislerinin yüzde doksanına bisiklet bile emanet edilmez." Maalesef çok doğru.
Lifan ve RKS de deneyimledim zamanında, yok, başka dünyanın insanları...
-
Çinden uzak dursun ne alsın peki binmesin mi insanlar motoru ulaşım aracı olarak kullanan, iş için kullanan sayısız insan var. TVS, HERO, BAJAJ siz şimdi bu hint malı motorların çinlilerden daha iyi olduğunu mu söylüyorsunuz hem üretim kalitesi hem de mühendislik yönünden? Siz derken genelleme yapıyorum lafım ve bu yazdıklarım direk size değil.
-
Bir marka cs benzeri yapmıştı zamanında ..
-
Arora Yebere nin uzerine tanimam
-
tecrube0 adlı üyeden alıntı
Arora Yebere nin uzerine tanimam
tam bir skandal
-
tam bir skandal
Adamlar yormuyorlar kendilerini ybr yi klonluyor adini yebere koyuyor mt25 kopyaliyor mt125 yapiyor ns i kopyaliyor adini bajajin diger modelini andiran ARS200 koyuyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler