Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Diz korumaları nasıl doğru yere oturtulur?

REKLAM ALANI

Ekipmanları tamamladık , ful set rahat rahat gezerim artık derken bişey farkettim. Pantolonun içindeki diz korumaları içeri bakıyor. Baya dizlerimin yarısı korumasız kalıyor. Pantolonu evirdim çevirdim, oturtmaya çalıştım, yok. Bir türlü dizimi ortalayamıyorum. Sizce bunun bir çözümü var mı? Yoksa iade mi etmeliyim?
    (Revit Hercules yandan fermuarlı)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tecrube0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ns 160, Dominar 400 Tur Versiyon
    Bedenine uygunsa pantalon dizinin biraz altinda kalabilir ayaklarini pege koydugunda tam dizine geliyor korumalar
    Jeansque ve dundanbiri bunu beğendiler.

Yükseklik olarak olması gereken yerde. Ancak bacağın iç kısmına doğru duruyor. Yani dizin dış kısmı açıkta, korumadan yoksun. Biliyorsunuz ilk temas garanti dizin dış kısmıyla yaşanacak. Bu problemi çözemezsem iade edicem çünkü işlevselliği kalmıyor.

mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba,
    Kendim Tech90'ın korumalıklı kot pantolonunu kullanmaktayım. Diz korumaların konulduğu cep bölümünü boydan büyük tutmuş ve kişinin kendisine göre ayar yapabilmesi için içerisine 2-3 cm aralıkla cırt koymuş. Bu cırtlar diz gerilince açılıyor ve korumalar düzgün durmuyordu. Pantolonu terziye götürerek korumalık yerlerini kendime göre ayarlattım, korumalık ceplerini daralttırdım. Ben kendi yaşadığım sorunu bu şekilde çözdüm. Eğer sizin de koruma cepleri enine büyükse ve bu sebepten korumalar dizinizin iç kısmına doğru dönüyorsa eninden terzide daralttırabilirsiniz.
    dundanbiri bunu beğendi.

Enine büyük ama pantolonun bedenime oturuşundan mıdır bilmiyorum ama cepleri daraltsam bile istediğim yerde durmayacak. Çünkü üstüme geçirdikten sonra yandan açıp kontrol ettim, korumalar değil cepler içte kalıyor. Benim için uygun değilmiş diyerek iadeye yolladım. Artık mağazalarda deneyip bulana kadar dizlikle devam.

mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tech90'ın Vecton isimli İstanbul satış mağazasında Yaşar Abi var. Ben İzmir'de ikamet ettiğim için kendisiyle telefon vasıtasıyla tanıştık. Pantolon yada başka bir ihtiyaç alacağım zaman kendisini Whatsapp'dan görüntülü arayarak model seçmiştim. (Eşim ve kendim için.) Kendisi gerçekten çok yardımcı oluyor. Pantolonların belini, paçasını mezure ile ölçüyor, cm bilgisi veriyor ve sizden de evdeki pantolonunuzu ölçerek fikir sahibi olmanızı, kıyaslama yapmanızı istiyor. İnternet sayfalarında yada alışveriş platformlarında model seçenekleri az gibi görünse de mağazada çok çok fazla model seçeneği mevcut.

Ayrıca sorun ve hata teşkil etmeyecek şekilde ufak tefek defosu olan ürünleri de uygun fiyatlı satıyor. Kendisinden alışveriş yapmasanız bile fikir sahibi olmak için görüşmenizi tavsiye ederim. (Dikkatli olun güzel bir satıcı, yakaladığında satıyor onun da bilgisini vereyim. )

Yaşar Abi Vecton
    0505 775 47 63
    pH5.5 bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)