Motor sürmek için ekipman önerileriniz nelerdir
Reklamlar
-
Rockstar91 adlı üyeden alıntı
bilmiyorum hocam, az önce aradım öyle dedi. Hazırladığımız belgelerle ruhsatı siz çıkartacaksınız biz sigorta ve plaka işlemlerini hallediyoruz dedi
hero bayiliğini yapan yer
Sigortayı da sizin istediğiniz yerde yaptırabiliyor olmanız lazım. Kim daha ekonomik teklif veriyorsa o sigortayı tercih eder, bayinin anlaşmalı olduğu pahalı yerden almak durumunda kalmazdınız.
Forumda "Hero aldım, ohhh dünyam değişti" diyen üyelerimiz sanırım bu konuda benden daha yararlı şeyler söyleyip sorununuzu çözecektir.
Reklamlar
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Sigortayı da sizin istediğiniz yerde yaptırabiliyor olmanız lazım. Kim daha ekonomik teklif veriyorsa o sigortayı tercih eder, bayinin anlaşmalı olduğu pahalı yerden almak durumunda kalmazdınız.
Forumda "Hero aldım, ohhh dünyam değişti" diyen üyelerimiz sanırım bu konuda benden daha yararlı şeyler söyleyip sorununuzu çözecektir.
oraya gitmeden sigorta araştırması yapıyım hocam ona göre onay veririm(sigortayı belki yanlış anlamış olabilirim ama ruhsatı siz geri kalanı biz hallederiz demişti)
-
bilmiyorum hocam, az önce aradım öyle dedi. Hazırladığımız belgelerle ruhsatı siz çıkartacaksınız biz sigorta ve plaka işlemlerini hallediyoruz dedi
hero bayiliğini yapan yer
Ruhsatı da bayi çıkartması için bayiye vekalet vermek gerekiyor. 2016 Kasım ayında notere vekalet için 85 lira, bayiye de bu işlemleri yapması için 450 lira (ruhsat masrafları dahil) vermiştim. şimdi artmıştır. Eğer bayinin istediği miktar çoksa kendim uğraşırdım ama 200 lira falan farkedecekse uğraşmazdım.
-
oncelikle kask eldiven ve bot
Ben sehir icinde 3unu takiyorum.uzun yola cikinca dizlik be korumali mont
-
Sigortayı ben motor bayiden çıkmadan önce bayiden proforma fatura alıp onu verip sigorta acentesinden yaptırmıştım. Ruhsat çıktıktan sonra ruhsat bilgilerini acenteye gödnerdim sigortadaki kayıtları ona göre düzenledilerdi.
-
espresso adlı üyeden alıntı
Ruhsatı da bayi çıkartması için bayiye vekalet vermek gerekiyor. 2016 Kasım ayında notere vekalet için 85 lira, bayiye de bu işlemleri yapması için 450 lira (ruhsat masrafları dahil) vermiştim. şimdi artmıştır. Eğer bayinin istediği miktar çoksa kendim uğraşırdım ama 200 lira falan farkedecekse uğraşmazdım.
noter yakın sayılır gidip hallederim ruhsat işini. Ruhsat için ödeme kredi kartıyla yapılıyor mu yoksa yanımda nakit bulundurmalı mıyım acaba
-
noter yakın sayılır gidip hallederim ruhsat işini. Ruhsat için ödeme kredi kartıyla yapılıyor mu yoksa yanımda nakit bulundurmalı mıyım acaba
En son başka bi rişlem için notere gittiğimde vekaletname ücretleri için kredi kartı ile ödeme almışlardı ama noterden notere değişiyor olabilir, önceden sormak lazım. Ben de sevmem nakit taşımayı yanımda.
-
Çok uzun zamandır gittiğim her noterde pos makinası vardı.
Ama burası Türkiye.
-
Tamamdır teşekkürler cevaplar için
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)