xp 400 ün ütüne bir oturun ondan sonra yorum yapın derim. Bakın kullanın demedim bir kere oturun ne demek istediğimi anlayacaksınız
xp 400 ün ütüne bir oturun ondan sonra yorum yapın derim. Bakın kullanın demedim bir kere oturun ne demek istediğimi anlayacaksınız
Vay be nereden nereye kim derdi ki vitesli 650 liğe geçeceğinizi. O zamanlar adv 350 gelmez dediniz geldi. Xmax ten sonra kaymak gibi gelmiştir büük teker ve güçlü motor. Tek arayacağınız sele altı bagajı. Onun telafisini de bir nebze olsun yan çantalara dağıtırsınız ama şehir içi uzun olmayan yollarda sıkıntı olur sanrım. Şimdi asfalt yol yerine bozuk yollardan gitme isteğiniz tavan yapmış durumda. O zamanlarda benim hayalim olan burgi 650 aldım ani gelişen kararla. Benim için son motor daha üstüne geçmem, geçemem. Sizi bilemem. Daha motor alır mısınız?
İyi anlamda mı kötü anlamda mı dediniz onu anlamadım ? Övüyor musunuz sövüyor musunuz ?
Gs e oturmuş gibi hissettim. Motor insanı anında havaya sokuyor
Vay be bu mesajı nasıl kaçırmışım.
Vstrom 650 aldıktan ve bozuk yollarda sürme keyfini tattıktan sonra scooter aramaz oldum, ama yakıt ve köfte masrafım arttı, 5 ayda 3bin km yol yaptım.
şimdi de işyerine gideceğim, evden çalıştığım için ofis bana 180km uzaklıkta, birazdan yola çıkar 2 saatte giderim.
laptop çantamı arka çantaya koyacağım, gitmişken istanbulda 2-3 gün kalacağım için diğer eşyaları da yan çantalara yaydım. 3lü çanta seti olunca scooterdan daha çok bagaj alanım oluyor ama yağmura yakalanırsam pantalon çamur olacak, scooterda yağmurda alt yağmurluk giymesem bile oluyordu, bu kış göreceğim artık nasıl olacak.
Bu konuya dönersek, Kadıköy'de fren bakımı konusunda uzman bir dükkanda xp400 görmüştüm, dükkanın sahibin motoruydu, yarın oraya benim frenlerin bakımı için gideceğim, yine yakından incelerim, çok güzel motordu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)