Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

Peugeot XP400 GT

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    volkanocak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Aralık 2011
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Scarabeo 200
    xp 400 ün ütüne bir oturun ondan sonra yorum yapın derim. Bakın kullanın demedim bir kere oturun ne demek istediğimi anlayacaksınız


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    Alman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Şubat 2010
    Şehir
    Beykoz / İstanbul
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben aslında xmax'ın sportif tarzını seviyorum, yani daha fazla konfor aramıyorum, herkes konforsuz, sert diyor ama çukurlu yerlerde seleye ağırlığımı vermiyorum ki, belki dağ bisikletinden alışkanlık bozuk yollarda hafif ayağa kalkacakmış gibi ayaklarımla destekleyip kolları da dirseklerden bükünce gayet rahat oluyor çukurlarda bile. Sanırım gençken amortisörü olmayan dağ bisikleti ile uzun yol yapmaktan gelen alışkanlık bendeki.
    Viraj dönüşleri falan da bana yetiyor, yani yeterince sportif sürüş tatmini alıyorum, ama az daha güçlü olaydı dediğim de oluyor, keşke saçma ötv mevzuları olmasa da bize de avrupadaki gibi xmax 300 makul fiyata gelebilse.

    Sanırım benim istediklerimi tmax tam karşılar ama ona da para yetmez. Arazi falan işim olmuyor, en fazla asfalt köy yolları ve onların bazı bozuk yerlerinden de bir şekilde geçiyorum.

    honda adv 350 gelse araziye gireceğim diye değil de 350cc xmax'dan az daha güçlüdür belki diye almayı düşünürdüm. Ama avrupada 350cc olarak satılan Forza bizde 250cc olduğuna göre adv350 ya hiç gelmez çünkü forza ile aynı motor, ya da forza gibi 250cc gelir o zaman almanın anlamı kalmaz.

    Benim için adventure zaten Tomygun'ın peşine takılıp Trakya'da köfte yemeye gitmek. Bu yaz planlarımda Edirne'ye ciğer yemeye gitmek ve Ayvalığa gidip ayvalık tostu yemek de var. Marmara'nın çevresini bir günde dolanamam ama Bir gün ayvalıkta konaklayıp ertesi gün çanakkale üzerinden dönüp marmara turu da yapabilirim, güzel adventure olur bana.

    Yamaha bir sürü farklı motora koyduğu meşhur 700cc cp2 bloğundan bir scooter yapsa, tmax'dan pahalı bile olsa alamasam bile vaay ne güzel deyip hayalini kurardım. Ne kadar eğlenceli bir scooter olurdu o motorla. Çok yakmasına bile razı olurdum.
    Vay be nereden nereye kim derdi ki vitesli 650 liğe geçeceğinizi. O zamanlar adv 350 gelmez dediniz geldi. Xmax ten sonra kaymak gibi gelmiştir büük teker ve güçlü motor. Tek arayacağınız sele altı bagajı. Onun telafisini de bir nebze olsun yan çantalara dağıtırsınız ama şehir içi uzun olmayan yollarda sıkıntı olur sanrım. Şimdi asfalt yol yerine bozuk yollardan gitme isteğiniz tavan yapmış durumda. O zamanlarda benim hayalim olan burgi 650 aldım ani gelişen kararla. Benim için son motor daha üstüne geçmem, geçemem. Sizi bilemem. Daha motor alır mısınız?

    Alıntı volkanocak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xp 400 ün ütüne bir oturun ondan sonra yorum yapın derim. Bakın kullanın demedim bir kere oturun ne demek istediğimi anlayacaksınız
    İyi anlamda mı kötü anlamda mı dediniz onu anlamadım ? Övüyor musunuz sövüyor musunuz ?


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)