Arkadaşlar selam. Ceketimi 2.el olarak Trabzona satacağım fakat kargo işlerini hiç bilmiyorum. Ceket full deri ceket baya bi ağır. Kargo ücreti nasıl olur nasıl kargolarım bilenler beni yönlendirirse çok mutlu olurum.
Arkadaşlar selam. Ceketimi 2.el olarak Trabzona satacağım fakat kargo işlerini hiç bilmiyorum. Ceket full deri ceket baya bi ağır. Kargo ücreti nasıl olur nasıl kargolarım bilenler beni yönlendirirse çok mutlu olurum.
Ceketi zarar görmeyecek ve en az hacim kaplayacak şekilde paketlemeniz gerekmektedir, eğer paketinizin hacmi ve ağırlığı artarsa fiyatta doğru orantıda artar. Kargo firmaları ile anlaşmanız olmadığı için 200 ile 400 tl arası fiyat çıkacaktır, eğer fiyat çok gelirse Dolap gibi uygulamalara ürünü ekleyip koyarsanız kargoyu 30-40 tl gibi fiyata halledebilirsiniz.
güzel bir patpat ile çevreleyin ardından 1 koliye koyun derim cekete zarar gelmesin. sonra koliyi tekrar bir patpatlayın. normal fiyatlar çok yüksek anlaşmalı fiyatınız yok ise bir şekil çok tutar.
dolap türevi uygulamalardan kod alabiliyorsanız arkadaşın dediği gibi en mantıklısı.
Dolap uygulaması üründen çok fazla komisyon alacak. Direk kargolasam daha çok kârım olur büyük ihtimalle.
https://iyisecenek.com/uploads/price_listv1.JPG
bu iyiseçenek üzerinden ptt fiyatlandırması. bayadır yurtiçi anlaşmam olduğu için iyi seçenek kullanmıyorum ama kredim var galiba. en kötü ihtimalle bir bakın bu anlaşma üzerinden gönderebilirsiniz. gönderici ödemeli seçerim daha ucuz çıkar anlaşmalı olduğu için. yurtiçi de vereiblirim kendi ünvanım üzerinden anlaşma var ama o direkt bana ay sonu girer para olarak o yüzden iyiseçenek ve ptt iyidir zaten daha da ucuz.
Dolab uygulamasına yükle , karşı taraf oradan satın alsın ama fiyatı atıyorum 50 tl yap fazla komisyon çıkmaz , kargo ücretide 50 tl falan olur..
Yada tanıdığın bir esnaf varsa onun bir kargo şirketiyle anlaşması olabilir. Ona ver o göndersin
Arkadaşlar yardımınız için çok teşekkür ederim.
Otobuse ver.hostese 100 lira verirsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)