Ama o eski usül Grande Maxi Burgman değil mi? Bakarken korkuyorum ben onlara, 500 metre aks mesafesi var. Değilse de beni öyle ürkütmüş ki yenisine falan bakmamışım =) bu başlıkta da Burgman 200 yazsa aslında tıklamazdım belki :D 125 diyince aa kompakt bişeyler yapmışlar dedim.
Durum böyle olunca da Address al o zaman kardeşim diyebilirsin, son derece de doğru. Ama biraz daha sele altı bagajı çok cezbedici bir şey. Nalet Vespa'ya Arai kask bile kastırarak sığıyor. Scorpion falan hiç sığmıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Bir çok dandik motorda da vvt var diye devam da edebilirim.
Örnekleri sidik yarıştırmak yerine başka bir amaçla sıraladığımı düşündürebilsem bu topa girmezdik sanırım, becerememişim.
En dandik motorda bile olan bir ekipman türüne gerek yoksa, o ekipman türüne gerek yoktur. Disk fren kampana frenden daha iyidir diye bir kanun yok. Disk frenin daha iyi olan özellikleri vardır, öte yandan bu motor için ciddi anlam ifade eden sürdürülebilirlik ve maliyet kapsamında da daha kötüdür.
En dandik motorda bile arkada disk olması, o motosikletin arka fren sıkılarak bu Burgman'dan daha iyi duracağı anlamına gelmez. Durum böyle iken, niye ille de disk olsun? Hiç bir anlamı yok.