Arkadaşlar A2 ehliyet için sürücü kursuna yazıldım.
Bana 2 hafta zorunlu ders olduğunu iki kere müfettişler yok yazarsa kaydımın iptal olacağını söylediler.
Böyle bişey var mı?
Arkadaşlar A2 ehliyet için sürücü kursuna yazıldım.
Bana 2 hafta zorunlu ders olduğunu iki kere müfettişler yok yazarsa kaydımın iptal olacağını söylediler.
Böyle bişey var mı?
hangi sürücü kursu söyledi bunu çok merak ettim. sürücü kurslarının bu kadar yalana başvuracağını asla tahmin etmezdim. son bir senede hem a2 hem de a ehliyet için kursa gittim, üç laflarından ikisi yalan.
Bazi dersleri mufettisker denwtliyor.aenin dersine denk feliyorsa kaydin iptal olmaz ama sen derse katil diye yapiyolar.katilmak istemiyosan rapor al
Güncel durumu bilmiyorum ancak 2008 de ehliyet aldıgım sırada derslere katılmayanları kurs kendisi bildiriyordu.
Yoklamayı müfettişler değil dersinize giren hocalar yapıyor. Kurs verilen dersleri aldığınıza dair belge imzalattırıyor. Katılmadığınızda size yardımcı olmak için derse katılmış gibi göstermeleri yanlış bir şey olur. Derslere mecburiyetten değil bir şeyler öğrenmek için katılın. Yollar trafik kurallarından haberi olmayan sürücülerle dolu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)