Dün merhaba dedim, ara sıra kafama esiyor Bursa’ya Çanakkale’ye gidiyorum diye şovumu yapmıştım ki bugün Sapanca yolculuğumda yolda kaldım Nazar mı denir bilemedim artık
Kuzey marmara’da Dominar 250’yle sakin sakin 110-120 arası seyrederken motor bir anda gaz kesmeye başladı. 90-80-70 derken hızım baya düştü. Şişmiştir dedim kenara çektim hemen benzinlikte yarım saat mola verdim. Yola çıkar çıkmaz yine aynı problem başladı, ben de motoru yormadan devam edeyim dedim. 80-90 arası sakin şekilde sağdan seyrediyordum ki motor önce hararet lambası yaktı. Neyse lambayı söndürdük soğuttuk vs. derken gişelere geldim. Debriyajı çektiğim gibi çaaat motor stop etti bir daha da çalıştıramadık
Şimdi çekici bekliyorum, inşallah kısa süre sonra burada olacak motoru İstanbul’a servise çekeceğiz. Merhaba mesajımın üstüne böyle olunca sizlerle de paylaşmak istedim
İşin garip tarafı motorum daha 500km önce ağır bakıma girdi. Buji vs. değişti, her şey kontrol edildi. Bir problem de yoktu. Allah allah.
Bu arada bu olaylar yaşanırken Bajaj’ın Sakarya yetkili servislerini aradım durumu anlattım. Aldığım tepki “senin ustan Baymotodaymış motorun garantisi de varmış biz bakmayız senin motoruna. Al ustana götür motorunu Sakarya’da işin ne senin” gibi bir tepkiyle karşılaştım. Gerekli yerlere şikayetimde de bulundum bu tepki karşısında.