hocam araba kullanmadım değil, aslında kullandım sadece arabam yok. B ehliyetini 2013 te A2 ehliyetini 2022 de aldım. Arabam olmadı ama pederin arabayı ara sıra şehirler arasında kullanıyordum, şehir içi cesaret yoktu.
Geçtiğimiz yaz ise tamamen tek başıma yokuş vs farketmeksizin kullanmaya başladım, yani manuel vites araba trafik kurallarına uyarak kullanabiliyorum. (belki daha önceden yanlış açıkladıysam afedersiniz. ama dediğim gibi çok aşırı tecrübem yok, şehir içi geçtiğimiz yaz kullanmaya başlamıştım)
yine de çok tecrübem olmadığından, evet hero dash 125 daha mantıklı, taksitini de öderim yavaş yavaş, motora alışırım.
Eyvallah abim çok teşekkürler cevap için, inşallah motoru alıp güzel postlar paylaşırım
yine de sormadan edemeyeceğim, vitesli motorun ayrı havası olduğundan.
size anlattığıma göre araba tecrübesi vitesli motora başlamak için yeterli mi yoksa fanteziye gerek yok mu? A2 ehliyetini 3 saatlik motor sürmekle halletmiştim, ilk gün 30dan fazla stop ettim, ama 3.gün rahat ve sakin kalkış yapabiliyordum)(1 yıl oldu ehliyet alalı, o zamandan beri hiç motor sürmedim, 5dk arkadaşın bi rks cub vardı onu sürmüştüm sadece)