İlk motor olarak abs li hangi motor almalıyım?
Reklamlar
-
11 Haziran 2023, 13:27
Yukarılarda yazmıştım ben de abs li motor peşinde gezdim gezdim ve neticeyi abs olmayan Dash 125 ile aldım. Şuan memnumun, dikkatli ve bilinçli kullanarak abs olmadan sürüş yapmaya çalışıyorum motoru beğendim ve tavsiye ederim. Başlangıç motoru olarak gerçekten iyi düşünülmüş bir makine. İyi sürüşler herkese.
Reklamlar
-
11 Haziran 2023, 14:19
-
11 Haziran 2023, 21:45
istirac adlı üyeden alıntı
Yukarılarda yazmıştım ben de abs li motor peşinde gezdim gezdim ve neticeyi abs olmayan Dash 125 ile aldım. Şuan memnumun, dikkatli ve bilinçli kullanarak abs olmadan sürüş yapmaya çalışıyorum motoru beğendim ve tavsiye ederim. Başlangıç motoru olarak gerçekten iyi düşünülmüş bir makine. İyi sürüşler herkese.
hayırlı olsun hocam benim aldığım kararı vermişsin, inşallah daha güzel motorlarımız olur, tekerine taş değmesin
-
12 Haziran 2023, 12:54
duserım kalkarım mantığı ıle dandık motor alıp dusmeyı beklemek saflık tır adam gıbı dengesı frenı duzgun motor al dusmeyı unut
-
13 Haziran 2023, 12:26
ERROR88 adlı üyeden alıntı
duserım kalkarım mantığı ıle dandık motor alıp dusmeyı beklemek saflık tır adam gıbı dengesı frenı duzgun motor al dusmeyı unut
En mantıklı yorum bu olmuş. Motora yeni başladın diye niye düşesin. 20 yıldır bir fiil motor kullanıyorum Bir kere bile düşmedim. Düşersen zaten sıkıntı vardır, muhtemelen motoru bırakırsın. Adam gibi bir eğitim alırsın, insan gibi aralara derelere girmeden, hız kurallarına uygun kullanırsın, hiç de düşmezsin.
-
13 Haziran 2023, 12:40
O zaman koruyucu ekipman giymeye de gerek yok, tshirtle binelim. Hazır mevsimi de geldi. Mis.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)