Sizce Dominar250 için hangisi tercih edilebilir? Castrol un racing 1 diye 10w50 tam sentetik yağını koymayı düşünüyorum.Ama yinede fikir almak istedim.7100un çok çapaklanma yaptığını söylemişti ustam dominarda o yüzden bir kararsızlığım var.
Sizce Dominar250 için hangisi tercih edilebilir? Castrol un racing 1 diye 10w50 tam sentetik yağını koymayı düşünüyorum.Ama yinede fikir almak istedim.7100un çok çapaklanma yaptığını söylemişti ustam dominarda o yüzden bir kararsızlığım var.
Bajaj putoline öneriyor
sınıflandırma olarakta api sl ve üstü diyor. Sizin yağ bakarken markasından çok bu özelliklere bakmanız önemli
Bende N250 için 10W50 castrol kullanıyorum yağ tam sentetik değil aslında ama servisin koyduğu semi sentetikten çok daha iyidir
Dominar 250 kataloğuna göre 10/40 kullanılması gerekmiyor mu ? Motul mu Castrol mü den önce 10/40 mı 10/50 mi diye sormalıydın , iki markada rahatlıkla tercih edilebilir , şahsi tecrübem Castrol den şaşma..
iki markada en iyisi farketmez
Hocam dominar 250 kitapçığında sae 10w50 yağ kullanılmalıdır diyor,yoksa akternatif olarak 10w40 da kullanılabileceği gösterilmiş.Servis 10w40 7100 koydu üstünden 2k km geçti yaklaşık ve antalyaya geldim ve malum antalya da yazları sıcaklık 40-45 dereceye ulaşıyor o yüzden 10w50 castrol veya putolıne yağlardan biriyle değiştirmek istiyorum.
Tek silindir motorlarda tam sentetik yağ debriyaj kaçırmasına sebep olabilir der çoğu usta. Ama castrol yağ iyidir orjinal olduğu sürece çünkü çakması çok. Kitapçığında 10w50 kullanılabilir diyorsa deneyebilirsin, en fazla yarı sentetiğe dönersin debriyaj kaçırırsa.
7100 çok mu çapaklanma yapıyormuş?
Ustadan iyimi bilcen 710p capaklanma yapiyomus
Muhtemelen rodajdan cikan yagdir.yada adam asilmistir gaza yemistir pistonu capak dedigi o baska bise degil.
Ya hocam kötü yağ olduğundan değil de,dominar gibi devir çevirmeyi sevmeyenler makinalar için bu yorumu yaptı.Yoksa 7100 tabi ki çok iyi bir yağ.
7100'e çapaklanma yapıyor diyen ustanın motul'e borcu vardır, ödemiyodur borcunu, yeni mal alamıyordur o yüzden bok atıyordur.
dominar için 7100 zaten gereksiz 5000 bile yeter, devir çeviriyormuş,çok devirliymiş bırakın bu işleri. Dominar lan bu. r25 tayfası gibi zx10r muamelesi yapmayın, r25 binenler de 7100 bile zor yetiyor 300v koycam diyeni gördüm. 3000 koyup 300v koyduk dese farkını anlayamaz/hissedemez.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)