Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.
hayırlı olsun, ancak kimse demesin ki hondanın götü niye kalkıyor diye. aksesuar ve üste +25 bine razı olarak motor almak, gerçekten çok enteresan.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler 🧿
Hayırlı ve uğurlu olsun. Tekeri düz bassın. Kazasız belasız.
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Hocam öncelikle hayırlı olsun.
Bayi karı dahil 309 olan motoru aynı bayi 381'e satıyor ve yetiştiremiyor. Valla az bile yapıyor aslında Honda. Ben olsam açık artırmayla satarım.
Hayırlı uğurlu olsun, ideal motor almışsınız. 🧿
Hayırlı olsun kazasız belasız. Güzel bir tercih yapmışsınız. Motosikletin de görsel olarak maşallahı var. Gönül isterdi liste fiyatından alabilmeyi eminim ama kabul etsek de etmesek de Türkiye'de durum bu. Alınmış alınmıştır kardeşim keyfini sür, bu sistem böyle devam ettiği sürece de zarar etmeden (liste fiyatı üzerine neredeyse +70/80 bin vererek almış olsan bile) satarsın.
Hayırlı uğurlu olsun, çok güzel ve mantıklı seçim. Güle güle kullanın.
Hayırlı olsun kazasız belasız güle güle kullanın.
Aksesuar olarak koruma demiri, topcase, topcase taşıyıcının haricinde neler var başka ve bu kalemlere ne ücret yazdıklarını söylüyorlar mı?
Rengine bayıldım güle güle kullanın
Hayırlı uğurlu olsun.
Keyifle kullanmanızı dilerim.
Hayırlı olsun uzun süreli kullanım için idealdir. Sorunsuz
hayırlı olsun güzel seçim yaptın
ben daha önce hem 700x hem 750 x kullandım kampa yaylaya daha doğrusu asfalt dışına çıkmayan için mükemmel motosiklet dct tercihi de nokta isabet süper bi teknoloji bu alemin kralı kim ne derse desin honda
sakarya ya geldiğini mesaj atsaydın en azından terminale gelir alırdım seni bi çayımızı çorbamızı içerdin neyse artık bi daha ki sefer yolun bu tarafa düşerse haber et
birde ödeme işine takıldım alacağım malın en az %30 peşin değilse ben pek sıcak bakmıyorum fazla kredi işlerine evet kredi ödeyebiliyorsan güzel birşey ama ayağın takılır düşersen vay haline
kimse boşuna ülke batıyor ,satılıyor ,kriz var demesin, 20 yıldır yapmadığım şeyi yapacağım ve Akp ye oyu basacağım ! ama o köprüden geçmem :D millet geçsin :D milletimizin çoğu köprüden geçmeyi seviyor, hele hele zencilerin olduğu köprüleri çok seviyor .
arkadaşım hayırlı olsun ,kazasız belasız kullan lakin bu yazdıklarımı da unutma !
liste fiyatı 310 bin olan bu motoru ,380 bine alıp ,500 bine satmak için ilan da verdiğin zaman, birileri gene amma pahalı oldu her şey diye ,dert yanacak
kısacası biz siyasilere boşuna laf söylüyoruz eden millet bulan millet
masajlı ısıtmalı koltukları olan pazzattan aşasına binmem diyenler burada mısınız ? :D
eyvallah hocam çok teşekkür ederim. 351 fiyatı aslında. tamam az değil ama 15-20 bin liralık zaten alacağım aksesuara ek olarak 25-30 bin liralık kazık diyebiliriz. 381 vade farklı fiyatı. kredi çekip alsanız 400'ü de geçer o mantıkla. onu honda almıyor sonuçta. daha önce birkaç mesajda yazdığım gibi dct dışında bir seçeneğim olmadığı için honda aldım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------
eyvallah hocam, maalesef sistem böyle. kısa vadede satma niyetim yok ama daha evvel forza almadım mesela liste fiyatından satılmadığı için. gittim rks freccia aldım. ama büyük motorda dct dışında alternatifim yok benim. vitesli kullanmayı düşünmediğim için.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:32 ----------
teşekkürler hocam. tur camı var. arka çamur sıyırıcı, ön çamurluk uzatma. orijinal elcik ısıtma (daha takılmadı) vs. tahminimce 20 bin tutar maksimum aksesuarlar. bunları taktık deyip 307'lik motora 351 istediler. yarıdan fazlası fahiş kar diyebiliriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:34 ----------
ben mavi istiyordum. kırmızıyı mecburen aldım ama resmi fotoğraflarından daha güzel görünüyormuş kırmızı da. ısındım diyebilirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:35 ----------
çok teşekkürler hocam. nc750 üstadımız sizsiniz sanırım. mesajlarınızı takip ediyordum. inşallah bir yerlerde denk geliriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------
hocam ankara'dan gelirken trenden indim, koşa koşa işlemleri halledip sonra istanbul'a yola çıktım. hiç aklıma gelmedi orada olabileceğiniz ilk bakıma mecburen tekrar sakarya'ya geleceğim. elcik ısıtma gelmemişti daha.
bu arada kredi kartıyla vadeli almak daha cazip geldiği için öyle aldım. borç gibi olmadı da taksit taksit ödüyorum gibi düşünün. bu devirde para kıymetli olduğu için elimden çıkarmak istemedim tek seferde.
tekrar çok teşekkür ederim yönlendirme için. çaresiz bir şekilde istanbul'daki bayileri arıyordum ben.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
hocam çok teşekkür ederim. 380 vade farklı fiyatı oldu. nakit fiyatı 351'di. onda da yarı yarıya çarpma var tabii ama birkaç mesajda söylediğim gibi dct dışında alternatifim yoktu benim. yoksa forza için ekstra 25 bin istendiği zaman gittim çinli scooter aldım alternatifi olduğu için.
işte haber etsen koşa koşa gelmezdin ben seni alırdım bu işlemleri ben daha 15 gün önce yaptığım için tecrübeliyim diyelim trafik noter vs gitgel motorsuz zor oluyor
bende teslim alacağım gün ufak bir sıkıntı oldu bi arkadaşın motoru aldım işe gittim 1 saat sonra gel al dediler 15 dakika da noter plaka işlerini halledip gidip plakayı takıp teslim aldım
bu arada servisteki usta ve kalfalar işinde gayet iyiler uzun zamandır tanıyorum hepsini bi ustası ktm suzuki yetkili servisinde en az 10 yıllık tecrübeli bundan sonra bende yetkili servise gitmeyi düşünüyorum
Hayırlı olsun. Bence imkan varken en mantıklı hareket olmuş. Şahsen bende alacak olsam bunu alırdım.
Almayın almayın diyorsunuz da, zaten bayilere ürün gelmiyor gelende elbet satılıyor, Çünkü ülkemizde fiyatlar sabit değil. Çok değil bir kaç ay sonra motorun bayi fiyatı aldığı fiyata çıkacak zaten ve ellerinde ürün yine olmayacak. Üretim sıkıntısından dolayı. Arabalarda öyle hiç bir bayide araç yok malesef, olanda 50-100 üstüne koyuyor. Bu devirde ne alırsan kar. Ha artışlar durur bir yasa çıkar vs. ozaman işler yoluna girmeye başlar...
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
Motorun üzerindeki aksesuarlar 20 bin den çok daha fazla tutar. Kazık filan yememiş aksine çok karlı bir iş yapmışsın. Gönül rahatlığı ile güle güle kullan....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)