Uzun uğraşlar sonucu yeni motorum: 2023 NC750X DCT
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.
-
Kazasız belasız güle güle kullan.
-
ok gibi motosiklet.
çok güzel duruyor.
Kazasız belasız nice km'lere.
-
Honda kalitesi yine goz kamastiriyor masssalh.
Honda neden bayilerinin sahibinden e ilan vermesini yasakladi ? Bilgisi olan var mi ?
Super sacma bir karar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
Ya bi de kredi karti ile almisin.tutar ve vade farki nasil oldu.gizli bilgi degilse yazsan iyi olurdu
-
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
-
Hayıırlı olsun güle güle kullanın.
-
Yaaa bu kadar kisi akil verdi.honda yamaha alinmaz bu devirde diye,bunlara ders vermek lazim dedik.. ustelik zorunlu aksesuar da almisiniz.
Siz bizi hic dinlemiyorsunuz,bu sekilde olmaxz.
İnsan gider ktm 390 adv alir cf moto 800 (oyle bisey) alir,en olmadi tiger 850 veya aprilia toureg 660 alir.
Hem ultra super luks komponentli avrupa motoru almis olurdunuz.
biraz pisman misiniz ? acik konusun
-
Hayırlı olsun en doğru kararı vermişsiniz.Sağlıkla iyi günlerde kullanın.
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Yaaa bu kadar kisi akil verdi.honda yamaha alinmaz bu devirde diye,bunlara ders vermek lazim dedik.. ustelik zorunlu aksesuar da almisiniz.
İnsan gider ktm 390 adv alir cf moto 800 (oyle bisey) alir,en olmadi tiger 850 veya aprilia toureg 660 alir.
Alemin kralı Honda almış işte.
-
blueway2 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun en doğru kararı vermişsiniz.Sağlıkla iyi günlerde kullanın.
Ya blueway neresi dogru ? Bu motorun son hizi r25 ile ayni.
Bosa giden bir 500 cc goruyorum kusura bakma.
-
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah.
-
Kazasız belasız, güzel günlerde sürmeniz dileğiyle. Hayırlı olsun.
-
Honda kalitesi yine goz kamastiriyor masssalh.
Honda neden bayilerinin sahibinden e ilan vermesini yasakladi ? Bilgisi olan var mi ?
Super sacma bir karar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
Ya bi de kredi karti ile almisin.tutar ve vade farki nasil oldu.gizli bilgi degilse yazsan iyi olurdu
351 nakit fiyatıydı, 12 ay vadeli 381 civarı bir şey oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
dct yüzünden honda'ya mecburdum ben. yoksa şu anda gül gibi çinli motoru kullanıyorum, yine kullanırdım tiger sport 660 ya da 650mt alabilirdim otomatik imkanı olsa.
-
freasy adlı üyeden alıntı
351 nakit fiyatıydı, 12 ay vadeli 381 civarı bir şey oldu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:53 ----------
dct yüzünden honda'ya mecburdum ben. yoksa şu anda gül gibi çinli motoru kullanıyorum, yine kullanırdım
tiger sport 660 ya da 650mt alabilirdim otomatik imkanı olsa.
Dct yuzunden demeyelim de "ustun dct teknolojisi nedeniyle" desek daha dogru ifade olur.
Pesin odeme yapmadiysan muthis akillica bir hareket,30 bin para mi yav 12 ayda ?
Seneye 5000 km de bu motoru 500 e satarsin(istersen).zekice bir hareket tebrik ederim.
-
Ya blueway neresi dogru ? Bu motorun son hizi r25 ile ayni.
Bosa giden bir 500 cc goruyorum kusura bakma.
Bize hız değil,huzur lazım yav.
İyi bir yol arkadaşınız varsa hiçbir yol uzak değildir.
-
blueway2 adlı üyeden alıntı
Bize hız değil,huzur lazım yav.
Bize stabil gidis,tork,1 milyon kilometre gitme garantisi,konfor(konfor seleyle) ,yakisikli bir motor ve ustun yakit tuketimi lazim diyorsun..
Hakli olabilirsin,yine de logaritmayi bir dinlemek lazim
-
Dct yuzunden demeyelim de "ustun dct teknolojisi nedeniyle" desek daha dogru ifade olur.
Pesin odeme yapmadiysan muthis akillica bir hareket,30 bin para mi yav 12 ayda ?
Seneye 5000 km de bu motoru 500 e satarsin(istersen).zekice bir hareket tebrik ederim.
gerçekten de "üstün dct teknolojisi" nedeniyle. yolda gelirken, dururken falan diyorum ki "bak benim yapacağım her şeyi benden kat kat daha iyi şekilde yapıyor, maşallah"
peşin çok az ödedim. %80'den fazlası kredi kartı oldu. bence de finansal olarak çok mantıklı bir iş oldu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)