Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Favori Moto-Kamp noktalarınız

REKLAM ALANI
    mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı okanius adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Datça Aktur a 2 yıldır gidiyoruz. Haziran a bu yıl için zor yer buldum. Kesinlikle tavsiye ederim. İçinde Migros olması büyük avantaj. Biz eşimle arabayla gidiyoruz. Malzememiz çok oluyor. Bu yıl motorla solo kamp yapacağım mutlaka. Hazırlıklarımı yaptım mayıs için
    Haritaya eklenmiştir.

Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ücretli kamp alanlarına Kapadokya'da Panorama Camping i de ekleyebilirsiniz , manzarası tek kelime ile mükemmeldir gece tüm Göreme ışıl ışıl ayaklarınızın altında , çadırınızı aralayıp seyrederken uyuklayacağınız sabahta 2-3 mt üstünüzden geçen balonların alevlerinin çıkardığı tatlı homurtuyla uyandığınız ve gün doğumunuda aynı yerden izlediğiniz bir kamp burası , peribacaları ise hemen arkanızda , duşu wc si tertemiz , elektrik , mutfak kullanımı , wifi vs herşey fiyata dahil (çadır hariç) sahibi neşeli yardım sever bir beyefendi , hiç anlamadığı halde motorun zincirini yağlamama yardım edecek kadar hatta kız arkadaşın motorunu kamyonete yüklerken motorunun altında kalacak kadar :D daha ne yazayım bilemedim Kapadokya ya yolu düşüp kamp alanı arayan başka bir yere hiç bakmasın..
    Haritaya eklenmiştir.

Köfteci Haritası v.01

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Geçtiğimiz haftasonu cuma akşamı çıkıp 2 gece Kırklareli'nde Istıranca dağlarında çok güzel bir yerde kamp kurduk:
    Motorla gitmedik, ailecek arabalarla gittik.
    https://goo.gl/maps/2rS7UpBW3rBZVfzs7 Saklı Şelale kamp alanı diye geçiyor. 6'sı çocuk toplam 20 kişiydik. Kamp alanında tesis olarak pek bir şey yok, wild camping tarzına yakın oluyor. Girişte kapı var arabaları girişten daha içeri almak mümkün değil, motorlar da kross motoru değilse daha ileri gitmez ama güvenli, zaten pek kimseler yok, biz gittiğimizde bizden başka kamp yapan bir küçük grup daha vardı onlar da bizden en az 500 metre uzaktaydılar.
    Orman içinde, etrafından küçük dere kolları geçen, tahta köprüden yürünerek geçilen ağaçlar arasında bir yerde kamp yaptık. Ateş yakılacak yer var, kamp yeri kocaman mangal da verdi. Etrafta orman içinde yürüyüşle ulaşılacka yerler de var. tahta kamp masaları da vardı. Sessiz sakin bir yer, orman içinde olduğu için kalabalık da olsa gruplar birbirinden uzakta olur. Etrafta yakacak odun hazır kesilmiş halde var. Tek sıkıntısı tuvalet yalnızca birer tane vr ama kapısında sıra beklemedik, her böyle dağbaşı kampingde olduğu gibi çok da abartı tesis beklememek lazım. Telefon çekmiyor, en yakın köy 3km ötede, ekmek, sucuk, bira vb. ihtiyaçlar için köye gitmek gerekiyor.

Çadır başına ücret alıyorlarmış, bizde çocuklar büyüyüp ayrı çadıra çıkmak istedikleri için iki küçük çadırla gitmiştik, kocaman 3 oda bir salon çadırla gelen arkadaş tek çadırlık para ödedi biz iki küçük çadırla onun iki katı ödedik, çoğu kamp yeri çadır sayısına göre ödediği için iki tane küçük çadır yerine iki odalı çadırlara bakmaya başladım.
    mertowski bunu beğendi.

mertowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçtiğimiz haftasonu cuma akşamı çıkıp 2 gece Kırklareli'nde Istıranca dağlarında çok güzel bir yerde kamp kurduk:
    Motorla gitmedik, ailecek arabalarla gittik.
    https://goo.gl/maps/2rS7UpBW3rBZVfzs7 Saklı Şelale kamp alanı diye geçiyor. 6'sı çocuk toplam 20 kişiydik. Kamp alanında tesis olarak pek bir şey yok, wild camping tarzına yakın oluyor. Girişte kapı var arabaları girişten daha içeri almak mümkün değil, motorlar da kross motoru değilse daha ileri gitmez ama güvenli, zaten pek kimseler yok, biz gittiğimizde bizden başka kamp yapan bir küçük grup daha vardı onlar da bizden en az 500 metre uzaktaydılar.
    Orman içinde, etrafından küçük dere kolları geçen, tahta köprüden yürünerek geçilen ağaçlar arasında bir yerde kamp yaptık. Ateş yakılacak yer var, kamp yeri kocaman mangal da verdi. Etrafta orman içinde yürüyüşle ulaşılacka yerler de var. tahta kamp masaları da vardı. Sessiz sakin bir yer, orman içinde olduğu için kalabalık da olsa gruplar birbirinden uzakta olur. Etrafta yakacak odun hazır kesilmiş halde var. Tek sıkıntısı tuvalet yalnızca birer tane vr ama kapısında sıra beklemedik, her böyle dağbaşı kampingde olduğu gibi çok da abartı tesis beklememek lazım. Telefon çekmiyor, en yakın köy 3km ötede, ekmek, sucuk, bira vb. ihtiyaçlar için köye gitmek gerekiyor.

Çadır başına ücret alıyorlarmış, bizde çocuklar büyüyüp ayrı çadıra çıkmak istedikleri için iki küçük çadırla gitmiştik, kocaman 3 oda bir salon çadırla gelen arkadaş tek çadırlık para ödedi biz iki küçük çadırla onun iki katı ödedik, çoğu kamp yeri çadır sayısına göre ödediği için iki tane küçük çadır yerine iki odalı çadırlara bakmaya başladım.

Haritaya eklenmiştir.

Köfteci Haritası v.01
    espresso bunu beğendi.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)