Arkadaşlar selam,
3500- 5000 arası alabileceğim motosiklet mont önerileriniz nelerdir?
Aslında aklımda her zaman Dainese'in montları vardı ama malum çok pahalı olduğundan dolayı almak istesemde alamıyorum.
Arkadaşlar selam,
3500- 5000 arası alabileceğim motosiklet mont önerileriniz nelerdir?
Aslında aklımda her zaman Dainese'in montları vardı ama malum çok pahalı olduğundan dolayı almak istesemde alamıyorum.
modeka kullanıyorum, alman malı memnunum.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
hocam şimdi nasıl bir mont bakıyorsunuz, yazlık mı kışlık mı 4 mevsim mi, tekstil mi deri mi, cok cebimi olsun az cebimi olsun, bunları detaylı verseniz daha iyi yorum alırsınız fakat genel olarak tavsiye isterseniz Motomax'ta clover, held gibi markalar var o fiyatlara mont bulmak mümkün. ayriyeten jüpiter motor macna ve bering distribitörü, orda da sizin bütçeye uygun montlar var. esnaflıkları da iyidir 1 ay önce shark kask aldım oradan. birde ben mağazadan alışveriş yapma taraftarıyım. hem deneyip görmek açısından hemde internet sitelerinde bazı ellerinde kalan modeller yok, daha uygun fiyata bile verebiliyorlar ellerinde son kalan eski sezon ürünleri. ben macna'nın şahane bir eldivenini görüp aldım şans eseri jüpiter motorda. tamda birebir aradığım gibi bir eldiven. ne internet sitelerinde vardı ne de herhangi bir yerde karşıma çıktı yani arasam bulamazdım o derece. öylesine rafları gezerken gözüme çarptı deneyip aldım dükkanda da son kalan eldivenmiş şansıma da elime tam oldu. sağolsun abimiz de elinde ki son ürün diye uygun fiyata verdi.
Dainese pahali.held yada bering olabilir...
Ben bunu kullaniyorum
https://www.feyizoglu.com/Scoyco-JK-...ont_51919.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)