Motosiklet.net te ne yapiyorum ben dediğiniz oluyor mu ?
Reklamlar
-
Ya arkadaslar itiraff ediyorum bu forumda zaman harcamak istemiyorum ama sigara gibi bağladi kendini.
Ya zaten aktif uye sayisi belli,yazilan cizilen konular hep ayni.ama iste aliskanlik cok kotu bisey sabah sabah burayi aciyorum.
Ya benim reuters,cnn interneyşınıli acmam lazim,ama motosiklet.net i açiyorum :/ cok sacma.
Hadi ben kasmiyorum,cogu zaman kisa yaziyorum,kimileri ise ciddi ciddi uzun yaziyor,felsefe yapiyor. Ne icin ? Tum bu derin analizlerin,tartismalarin bir anlami var mi ?
Yok.
İddia ediyorum surada surekli yazan 20 kisi varsa 17 si benim gibi dusunuyor ama itiraf edemiyor.
Birakmayi denedim haa yalan yok.ama diyorum ya sigara gibi.
Dusunun adam 6 ay ceza aliyor,bittigi gun yaziyor burda.ustelik amerikali bir uzay bilimci bu.
Yani bu durumda olan bir tek ben degilim.
Cok ilginc..
Reklamlar
-
bazen bakıyorum vaaaay diyorum yine cahiller ateş açıyor , bazende senin forum üyeleriyle arandaki muhabbeti okumaya giriyorum eskiden bilgi kısmına destek olayım ya da yeni bir şeyler kaparız derdim de harbi sarmıyor ama kısayol olarak ekli olunca istem dışı tıklıyorum
-
Geçen hafta 3 gün girmedim foruma, kötü bir duyguydu.
-
Eskiden çok daha büyük bağımlılıktı. reşit bile olmadığım yıllarda, üyeliğim vardı ama bulamadım onu. son mesajları sürekli yenilerdim, tabi bu sadece bu forum için değil bir çok forum sitesi için bu kültür azaldı. artık yazan çizen çok daha az. herkes instagram, youtube, hızlı tüketim mecralarında. ama yine de ben de bu alışkanlığımdan vazgeçemedim.
-
yok bazen bir hafta girmediğim oluyor, unutuyorum.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
-
Okuyup çıkmak daha çok işime geliyor bu aralar. Özünde aynı konu hakkında bir tartışmadır gidiyor.
Tartışma konularına girmeyince güzel yer aslında.
O değilde thyao noldu Hırbo ?
-
Ben yalnızlığımı gidermek için ve bilgi alışverişi yapmak için foruma giriyorum, forumda cevher gibi çok bilgili olan üyeler var onların yazılarından öğrendiğim ve danıştığım şeyler oldu, bu bilgileri başka platformda bulamıyorum sadece burada varlar. Açıkçası forumu seviyorum yardım etmek ve iç açan gezi paylaşımlarını okumak mutlu ediyor ve güzel kaliteli vakit geçirmemi sağlıyor.
-
Baya bağımlılık yapıyor gün içinde sürekli güncelleyip yazılanları takip ediyorum.
-
yec adlı üyeden alıntı
Okuyup çıkmak daha çok işime geliyor bu aralar. Özünde aynı konu hakkında bir tartışmadır gidiyor.
Tartışma konularına girmeyince güzel yer aslında.
O değilde thyao noldu Hırbo ?
Thyao gecen sene sattim corolla aldim.Satmasaydim e serisi bile alabilirdim :( kar cebe yakisir,saglik olsun
1 ay sonra dolar bu seviyelerde kalirsa,forexe 300.000 tl ile girip 1 e 10 kaldiracla tl shortlayacam.
Gerci gecelik tl tasima maliyeti yuksek,ama daha fazla tutamazlar 3 ay icinde film kopar.
İste o zaman karsiniza 2023 model africa twin adv es + crf250l ile cikacam..
-
-
Valla benim de 15 sene oldu ama hergün girip bakıyorum . motor gibi motosiklet.net te bağımlılık yapıyor.
-
Ben karavan konusunda da forum mecrasını epey sıkı takip ediyorum. Ayrıca benim gibi insanlarla aynı platformda yalnızlığımı gidermeye çalışıyorum. Faydasını da görüyorum forumun.
-
Ben bütün gün bilgisayar başında çalıştığım için kişisel bilgisayarımda forum hep açık. Ara ara mola verdiğimde iş yaptığım bilgisayardan kendi bilgisayarıma geçip bakıyorum.
-
MT forumu ile bir sorunum yok. Ama gaz vermeye de gerek yok. Bağımlılık yapan motosiklettir, rüzgardır.
-
Benim MT ile düzenli ve toxic bir ilişkim var. Her gün çekilmese de senede bir iki görüşüp sevişiriz. Aramızda ki duygusal bağ bambaşka.
-
Bazen seviye düşse de mt forum gayet kaliteli bir sosyal medya platformu. Bu halde olmasın sebebi de kaliteli yazarlara sahip olması. Her konuda fikir alışverişi yapılabiliyor olması da cabası.
-
Mr.wind adlı üyeden alıntı
olmuyor morukcum
Alla alla hayret dogrusu.
Sen yine de dikkatli ol.buraya 18 19 yil once uye olup yillardir motosikleti olmadigi halde hala yazan adamlar taniyorum.
Bir bakmisin sen de bagimli olup cikmisin,su an farketmiyorsun sadece.
bira gurusu,levent84,kural z hepsi kurtuldu..acayip kiskaniyorum adamlari.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
hokahey adlı üyeden alıntı
Bazen seviye düşse de mt forum gayet kaliteli bir sosyal medya platformu. Bu halde olmasın sebebi de kaliteli yazarlara sahip olması. Her konuda fikir alışverişi yapılabiliyor olması da cabası.
kalite pacalarimizdan akiyor gercekten
-
Normalde yazmam da bilgin olsun diye yazıyorum 2018 cb500f aldım
-
logaritma adlı üyeden alıntı
Normalde yazmam da bilgin olsun diye yazıyorum 2018 cb500f aldım
Yalanim varsa tekerim yan basin..kahkaha attim
arkamdan cok dedikodu yapsan da,milletin ilk basta bana kufur etmesini es gecip hakkimda haksiz ithamlarda bulunsan da
digerleri gibi yuzsuzluk yapmiyor,kufur etmiyorsun.
O yuzden hayirli olsun
Ama foto yoksa inanmam,hatta video.
-
Ofiste olduğum her zaman yan sekmemde açık oluyor durgun saatler de girip okuyup bilmediklerimi öğreniyorum ve sizlerin tecrübesini gözlemliyorum keyifli oluyor, atışmalar bile ufaktan bi gülümseme yaratıyor. Yaklaşık 4-5 senedir okuyorum bu sene dedim bende kayıt olup biraz karalayayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)