Cenk faydaLi bilgilerin için teşekkur ederiz
Cenk faydaLi bilgilerin için teşekkur ederiz
heeeeeeeeey bu listede neden benim adım yok
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
uleynnn cennnkkkk nerdesin lemmm
bak müşteriler şikayet edio
ben artçıyken bölemiydi hiç yakıştıramadım cenk walla alıcak başka bi artçı ünvanı elinden
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
arkadaşlar Ben Cenk'in arkadaşıyım kusura bakmayın bu konu ile pek ilgilenemedim.Cenk afyona okumaya gitti ve malum int pek giremiyor
KARAKIZ Ben de cenk'in şifresi var ben eklicem seni
alper_tim kusura bakma Konu ile ilgilenemedim
dishy sözunu ettiğin ark. neden listeden çıkarıtcaz. kaydını mı sildirdi Siteden?..
dishy bi soru sordum ama yanıtını alamadım
bende motorumu alana kadar benıde ekleyebılırsınıss
hemen ekliyorum elıff
Arkadaşlar birkaç gün içinde tekrar eskisi gibi online olucam eve ADSL cektiriyorum bu gün yarın gene ATM Gibi 7/24 online olucam bu şimdilik nuwamda geçici ilgileniyor geldim saıyılır aranıza
nolmuş bu topiğe yaw bi ilgilenin artık bağlat adsl yide ilgilen bak bi sürü artçı war arkadaşlardan birinin dediği gibi ashes i de sili verin bi zahmet o artık buralı değil
evt canlansın artık bu topic de cennkkkk ilgilen artık burayla önlem almayalım sora
evt artçı arkadaşlar sizlerde dertleşin bu topicde sizlerede görevler düşüyor yalnız değilsiniz
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Alper ben ilgileniyorumda diğer arakadaşların ilgisi yok gibi hemen sucu diğerlerine attım valla hadi canlanın biraz ya ne bu ses soluk cıkmıyor
Bende artçıyım benide ekleyinn
lezzet gider,mesuliyet kalır...
eski sürücü yeni artçıları alıyormusunuz aranıza?
alırlar tabi dostum nie almasınlar ama cenkin online olma sorunu var biraz
ama görürgörmez hemen alacaktır listeye merak etme
eee bu artcılardan neden ses cıkmıoor hee
sahinbirinci bende cenk'in şifresi var şimdi seni de listeye ekliyorum.... bu arada Aramıza hoş geldin.
eliff ses çıkıyo söleyin isteklerinizi ben ileticem şöforlere bundan sonra istediklerimizi yaptıracaz şöforlere baskı oluşturacaz kasklarına vurdukmu yavaşlıyacaklar arkalarında insan varken kapışamıyacaklar kendimi millet vekili gibi hissettin size okul yaptıcam hepine güzel artcı koltukları alıcaaam
sahinbirinci aramıza hoşgeldin nuwamda hemen eklemiş listeye aferim onada burdan kocaman bir lokum kazandı
teşekkur ederim cenk afyon dan gelirken getirirsen çok sevinirim....
artcılar ordamısınız? yoklama alıcam
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)