biraz geç oldu sanırım ama bende bu artçı grubuna katılmak istiyorum
biraz geç oldu sanırım ama bende bu artçı grubuna katılmak istiyorum
hallederiz beya..
önce beni taşı artcı olarak..
biraz pişersin sonra onu rahat rahat taşırsın..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
biri hemn benı o lısteye alsınnn :D
alper bu topicten ayrılma zamanın geldi artık uza bakim
kesinlikle bende artcıyım ama kimin artcısı onu bilemiom benide alın motorumu alana kadar gözünüzün yagını yiyim
alper sen hayla buraya yazımı yazıyon erhana dicem bu konunun yöneticliğini alsın senden
ya kardeslerım bende artcıyımda bır sorum olucak olduya mt toplantılarına gıderken motoru olanlar bızlerımı alıcak
paşa MT toplantılarına giderken iyi niyetli MT üyeleri bitmez Mutlaka alan olur Ben Afyondan geliyorumVe bi Haremden alıyolar Saolsunlar Onlara olan borcumu ödeyemem bile Yani Kimse kimseyi almak mecburiyetinde değiller sadece ortada iyi niyet mevcut
yaw artçı dostlarım yok mu bu topiği devir alacak şöle sağlam bi artçı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Alper sen hala burdamısın
Artık tahtını devretmenin zamanı geldi hadi canım hadi sağdan sağdan yavaşça
artık burda toplanıyos millet alper_tim motor aldığı için topiği ben dewam ettiriyorum
haydi elleri görelimm
Topic sahibinin motorlanmasindan dolayı bu topicle ilgilenecek yeni arkadaşımızın nicki Cenkkeskin'dir.Dolayisiyla bu topic kendi istekleri üzerine kilitlenmiş ve ilk Sayfadak liste aynen Kopyalanip Cenkkeskİn'in Takibinde yeni bir topicle Devam edilecektir bilginize..
KONUYA AŞŞAĞIDAKİ LİNKTEN DEVAM EDEBİLİRSİNİZ
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=21308
YÜRÜYEN BİR APTAL OTURAN İKİ AKILLIDAN DAHA ÇOK YOL ALIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)