vedat kaya adlı üyeden alıntı
İnşallah düşmez be arkadaş ilahi pek bi alemsin
vedat kaya adlı üyeden alıntı
İnşallah düşmez be arkadaş ilahi pek bi alemsin
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
benden söylemesi 2 ögretmen vardı birini harcadım..Mili adlı üyeden alıntı
şimdi yogurdu üfleyerek yiyorum..
bu başlık ögretmensiz kalabilir çünki duyumlarıma göre izmir e alper benimle geliyor..
eee bu tükkanda kapanır artık..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
walla pazar sabah kahvaltıya gelin artçı arkadaşlar beylikdüzünde bi kaç eğitim vereyim yoksa vedat beni de düşürürse (ki biraz zor) öğretmen kalmayacak onun için bi kaç kişiye bilgilerimi anlatayımda benden sonra onlar dewam eder artçı öğretmenliğine evet artçı dostlar pazar sabahı beylikdüzü kahvaltıda dersler başlıyorrrrvedat kaya adlı üyeden alıntı
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=18817
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper derslere benide al..
bakın kötü plota örnek diye..
gerekirse bir iki kişiyi aliim düşürimm hani örnek olsun diye..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
tamam akşam tophanede ol seni deşifre edelim bu akşam bunun arkasına binmeyin diyevedat kaya adlı üyeden alıntı
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
oleyyyyy tamam tamam ben kötü pilotum...alper_tim adlı üyeden alıntı
bu durumda ilerde birilerini alıpda düşersem en azından vicvan azabı çekmem..
alper abi şu artçı olayına bu kadar büyük bir boyut katacağın aklıma hiç gelmezdi sen sitenin ulusal artçısı olmayıda aştın ya helal artık site yönetimi sana bir motor almalı bence
Acımadıki, acımadıki
ben artik artçı değilim kavustum motoruma sürmeyi iyice öğrenip ehliyet alinca, bütün artçılar kabulumdür
Benim ismimi göremiyorum orada
Az kaldı "ehliyet + motor" 'a sonra alperi artçım olarak alıcam.
Sana aramızda para toplayıp motor mu alsak ne... Doğum günün ne zaman... Bi topic aç bence ulusal artçıya yardım sandığı... Nası olur ...
Cüneyt Eralp
beni de yaz alper... motorsuzum bilyorsun...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Arkadaşlar , biliyorsunuzdur umarım... Sürüş esnasında artçının görevi çok fazla!
Virajlarda ve benzeri durumlarda , sürücü , motor ve artçı tek vücut olup motorun dengesini sağlıyor...
Artçı , sürücünün 3. gözü , 2.beyni ve en önemlisi motorun ; en önemli gözleyicisi. Uçaktaki kabin memuru , motordaki artçı oluyor
hayırlı uğurlu olsun bana
darısı tüm artçıların ve motoru olmayanların başına
aldık motoru beaaa
http://www.motosiklet.net/forum/show...t=20757&page=2
ulen ucuz kurtuldun elimden..
seni şöööyle bi vuramadım yere...
eee senin yerini kim alacak..
kimin hayati tehlikesi var bilelim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)