artçıların buluşma noktası
-
31 Temmuz 2006, 19:55
Super Moderator
Byzanthion adlı üyeden alıntı
ben sürücümü assosa tatile gönderdim.
dersi buradan alsak olmaz mıydı?
geziye kadar tecrübe derdik te
önce bineceğin motosiklet ne marka kaç cc onları öğrenelim ona göre açıklama getireyim bu arada full koruma şart nedir bunlar
1-kask
2-korumalı mont
3-bellik
4-dizlik
5-eldiven
6-korumalı bot
bu aksesuarlar olduktan sora motosikletin ne olduğuna göre dewam ederiz biraz güncel kalalım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
-
01 Ağustos 2006, 01:21
kask ve dizlik tamam.
gerisi yavaş yavaş olsa..yoksa full aksesuar süperman gibi anında görüntü hazır mı olmalıyım...
bunlar yetmez miydi..
motor 650 cc suzuki vstorm
[SIZE="2"][FONT="Century Gothic"][COLOR="Purple"]"mea mihi conscientia pluris est quam omium sermo"
vicdanım ve bilincim,dünyanın tüm öğretilerinin üstündedir [/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
01 Ağustos 2006, 11:19
alpercım sıl benı lısteden
Artık bi Honda Nx 250 Dominator sahibiyim
-
01 Ağustos 2006, 11:34
Slwer adlı üyeden alıntı
oooo hayırlı olsun abim..
seni motor üstünde görmek ne güzel....
alper söyldiklerin katılıyorum..
hatta bana atcı olacak olan arkadan arabayla gelsin daha saglam olur..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
-
01 Ağustos 2006, 12:39
Super Moderator
Slwer adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
listeye eklenen herkes motor almaya başladı ne iş beaa
Byzanthion adlı üyeden alıntı
kask ve dizlik tamam.
gerisi yavaş yavaş olsa..yoksa full aksesuar süperman gibi anında görüntü hazır mı olmalıyım...
bunlar yetmez miydi..
motor 650 cc suzuki vstorm
tamm yavaş yavaş halledersin korumaları ancak öncünü uyar yavaş ve dikkatli gidin
gelelim derse öncün senin acemi olduğunu düşünerek hızlı kalkışllar yapmasın önce bunu sölesen iyi olur
daha sonra eldiven almaya çalış almadıysanda hızlanırken öncünün sağ ve sol yanlarından ona sıkıca tutun geriye gitmemek için kendini öne vermeye çalış ama öncünü de sıkıştırma frenlemelerde mutlaka depoya tutun bunu pratikde göstermem gerekebilir ağırlığını kollarına ve depoya vermen gerekecek
ayrıca motora binerken az bişi topuklu ayakkabı giyersen hızlanmalarda ve frenlemelerde ayaklarınada yüklenebilirsin
normal süratlerde giderken etrafta tehlikeli bi durum yokken öncüne sor yorgunluk varsa kollarına ve boyna masaj yap çok memnun kalıyolar
şimdilik bu kadar
geri kalanları uygulamalı derslerde gösteririm soracağın şeyler olursa burdan cevaplamaya çalışayım
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
01 Ağustos 2006, 13:07
benim ne motorum ve nede artçı olabileceğim bi arkadaşım var yıllar önce kuzenimle binerdik ama yıllardır motora binmedim en fazla galiba benim derse ihtiyacım var
-
02 Ağustos 2006, 09:47
Super Moderator
Mili adlı üyeden alıntı
benim ne motorum ve nede artçı olabileceğim bi arkadaşım var yıllar önce kuzenimle binerdik ama yıllardır motora binmedim en fazla galiba benim derse ihtiyacım var
sorun değil grup gezilerimizden birine gelirsin toplandığımız yerde ol aramızdan biri seni mutlaka alır
yolda bırakmayız seni
tabi toplanma yerinde sana biraz hızlı bi şekilde pratik bi kaç taktik verir gezi yerinde de detaylı bilgiler alırsın
yalnız sölimm motorun üstüne binince motor alma isteğin tavana vurcak
listeye ekledim senide aramıza hoşgeldin
-
02 Ağustos 2006, 10:06
hem motoru olup hem de artçı olanlarıda kabul ediyomusunuz?
-
02 Ağustos 2006, 10:09
Super Moderator
lata adlı üyeden alıntı
hem motoru olup hem de artçı olanlarıda kabul ediyomusunuz?
tabikii
yazıyorum senide listeye aramıza hoşgeldin
-
02 Ağustos 2006, 10:11
ALPER 19 AGUSTOSTA BİZİMLE İZMİRE GELEBİLECEK 1 ADET EHLİYETİ ARTCI TEMİN EDEBİLİRMİSİN ÜCRETİ NE KADAR
-
02 Ağustos 2006, 10:12
Super Moderator
serkan79 adlı üyeden alıntı
ALPER 19 AGUSTOSTA BİZİMLE İZMİRE GELEBİLECEK 1 ADET EHLİYETİ ARTCI TEMİN EDEBİLİRMİSİN ÜCRETİ NE KADAR
sen yabancı değilsin ayarlarız sana bi artçı yalnız ehliyetli olması şart mı
-
02 Ağustos 2006, 10:24
alper_tim adlı üyeden alıntı
sen yabancı değilsin ayarlarız sana bi artçı yalnız ehliyetli olması şart mı
ehliyet olmnası sart cünkü dönüşte kritik bölgelerde motor kullanacak
-
02 Ağustos 2006, 10:50
Super Moderator
serkan79 adlı üyeden alıntı
ehliyet olmnası sart cünkü dönüşte kritik bölgelerde motor kullanacak
hımm ok ben bi bakimmm
evt arkadaşlar 19 ağustosda izmire gidip 20 ağustosda geri dönecek ehliyetli bir artçı lazım ilgilenenlerin özelden irtibat kurması gerekmektedir bilginize
-
02 Ağustos 2006, 11:23
-
03 Ağustos 2006, 14:19
Super Moderator
balzeytin adlı üyeden alıntı
yazıldın dostum sende listedesin hayırlı olsun
-
03 Ağustos 2006, 14:29
-
07 Ağustos 2006, 18:19
eee eğitimler ne zaman başlıyor eğitimler??
-
08 Ağustos 2006, 18:22
güzel düşünce ....artçıları unutmayalım onlar yaşatılmalı...
-
08 Ağustos 2006, 18:30
Ben rehnedilmiş yelkovan gibi... hani akrep'i seven ama yüreği takvim yokuşlarında...
-
08 Ağustos 2006, 18:45
alper izmir için ehliyetli artcıyı ben alabilirim..
yanlız 45 kg olucak.. uzun saclı olucak..
hayat sigortası olucak..
RACE motoru enazından görmüş dokunmuş olacak..
yolumuz uzun gidip gelene kadar iyi bir artcı olur diye düşünüyorum..
benle geliyorsa yolda kesin düşer ailesinde kareteci abisi olmayacak..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler