alper , bu böyle olmaz abi.
Siz en iyisi sendika kurun.Hakkınızı öyle arayın...
alper , bu böyle olmaz abi.
Siz en iyisi sendika kurun.Hakkınızı öyle arayın...
bende buraya dahil olayım. motoru alana kadar yada evdekini toplayana kadar. nede olsa artçı olarak katettiğim yol motor kullandığım km den fazla
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
gel tabi dostum, motor arkasına binen herkes bizim kabulumuzdur motoru olsun olmasın degil mi alper? egitim istersen yazıver
Su yolunu bulur!
evt dostum motoru olmayan herkes kabulümüzferni adlı üyeden alıntı
ayrıca dostum kursu açalım yavaş yavaş bence sen bi daha ki gezide kalem kağıt getir liste yapalım o gün biraz ders yaparız
ayrıca viper arkadaşım doğru söylüyor biz sendika kuralım ben başkan olurum sende yardımcım olursun ferni bizden iyi artçı yok zatem
bu konuyu görüşelim ferni
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
alper_tim beni alongun artçısı die eklemişsin zaten eğitimleri sabırsızlıkla bekliyorum. Alper ve ferni hocalarım ne zaman başlıyoruz. göksel bigün sinirlenip biyerlerde motordan atıcak beni bidaha göremiyceksiniz soooraalper_tim adlı üyeden alıntı
EĞİTİM ŞART
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
allahım yarabbim ya motorunmu var derdin var olmadı artçın var yav ben kendimi düşünmüyorum artçımı düşündügüm kadar bi sakatlık olmasın diye allah muhafaza
bide minicik motora abanıyoruz abicim 200 kg la motor isyan etti kendini alkole vurdu be yok abicim degiştiriyorum bize göre degil bu makina gezmeyemi gidiyoruz sırtımda çuvalmı taşıyorum anlamıyorum
$eBo adlı üyeden alıntı
olurmu hiç öyle şey aaaa yaparmıyım atarmıyım sen hiç
ben atıcam kendimi
düşünceli sefgilim benim ama yok yok atarsın sen beni heh bi çuval olmadığımıs kalmıştı onu da olduk bakalong adlı üyeden alıntı
du bi derslere başlıyalım sen de rahatlıycaksın hayatım
[COLOR="Blue"][FONT="Comic Sans MS"][I]birşeyi nekadar çok isterseniz o kadar olmuyomuş [/I][/FONT][/COLOR]
şaka şaka sen çok iyi bir artçısın hocaların derslere başlayana kadar oooooo$eBo adlı üyeden alıntı
ooooooooo sen artçılıgı çözdün onlar bu ders verme işini biraz daha geciktirsinler senin adını artçılıktan hocalıga kaydettiricez alper ferni şebo uzman artçılar olarak tarihimize altın harflerle yazmak benim boynumun borcu olsun
Beni de yazın arkadaşlar müzmin bir Mondial 125kt artçısıyım. Virajlarda iyi yatarım ve artçısı olduğum motordan alabilirim.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
tamamdır dostum listedesin sendeBIYIKLI adlı üyeden alıntı
bu arada burdan duyurayım kerpe de pratik eğitim vereceğim kerpe gezisine gelenler eğitim alacaklardır bekliyoruz hepinizi
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
güncel..............
alper naber
hala sen müzmin artçı mısın?
bak beni ehliyetten sonra kırmızı bi yavru bekliyor garajda
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
beni de ağustos için vitrinde beklio biricamadan adlı üyeden alıntı
iyi bakalım benim kini ben vitrinden indirdim öyle herkes görmesin diyede sakladım
wayyycamadan adlı üyeden alıntı
yakışır kardeşime allah kaza bela vermesin güle güle kullan inş.
çok sevindim walla allah banada nasip eder inş. bu arada yengemede selamlar
yok mu artçı eğitimi almak isteyen yawwww
amin kardeş inşallah sana da en güzelinden ve istediğinden bi motosiklet sahibi olursun. selam iletildi gözüm.
valla bende o dediğinizdenim her ne kadar ismi pek sevemesemde... depremi hatırlatıyor da ))) neyse ben terfi etmeyi hiç düşünmüyorum, çünkü ben sürücü olmayı hiç sevmiyorum bu ister motor olsun ister araç böle kopilot luk daha sevimli geliyor. ben bu topiğin demirbaşıyım öle ders falan istemiyom )))) yangında ilk beni kurtarın.. artçılığa devammmm
Azraille yatakta yaşlılık ağrıları çekerken değil, asfalt üzerinde alçaktan uçarken karşılaşma tercihi bizimkisi....
yahu ben artçı bile olamiyorum çevremde kimsenin motoru yok çünkü. belki ankara mt den biri sahiplenip geziye filan gotururse beni de artçı olabilecem.
tamm dostum kaydettim seni de listeyedelipoyraz adlı üyeden alıntı
sen gezi yapılacağı zaman buluşma yerine git orda boş olan birinin arkasına atla yada cesaretin yoksa buna süt dökmüş kedi gibi kafanı önüne ey beni kim alır bende gelmek istiyorum de seni kimse bırakmaz ordamithrelios adlı üyeden alıntı
aha biri daha katıldı araya
güncel..........
Bende katılmak istiyorum...
Ehliyetimi alıp motor seçme, giyim, kask alımı işlemleri gibi şeyleri yapıp tam bir motorcu olmak zaman alıcak galiba. Bende bi yerlerden başlamak istiyorum. Bu işin bir eğitimi varsa tabiki alırım.
Beni de ekleyin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)