Motosikletle Atina'dan adaları gezerek Türkiyeye gelmek
Reklamlar
-
kurban bayramında 2 arkadaş yunanistan üzerinden italya'ya geçerek bir tur yapacağız. bu yüzden bende feribot firmaları konusunda araştırma yapıyordum. çoğunlukla anek lines firmasını görüyorum bu konuda sanırım bir çok seferi oluyor. nacizane tavsiyem böyle bir tur yapabilirsiniz sizde. igoumenitsa şehrinden bari'ye feribota binip kuzey italya'da roma, floransa, venedik gibi şehirleri gezdikten sonra aynı şekilde tekrar yurda dönüş yapabilirsiniz. bütçeniz var ise sürerekte balkanlardan dönebilirsiniz biz öyle yapmayı planlıyoruz.
rotamızda aşağı yukarı şu şekilde;
[IMG][/IMG][COLOR="Silver"]
Reklamlar
-
espresso adlı üyeden alıntı
2019'da arabayla gittiğimizde uğramıştık ama çocuklarla kalmak için fazla genç işi yer gibi geldi. Daha bir aile tarzı kamping bulup orada kalmıştık. Ama 20'li yaşlarda genç olsam oradaki ortamı tercih edebilirdim.
Evet daha önce de bana genç işi geldi diye belirmiştin
Şu an gürültülü patırtılı bir yer ise benim de kafam kaldırmaz ama benim silme sebebim hemşehrilerimin yoğun şekilde gittiklerini söylemen
-
killingroad adlı üyeden alıntı
...benim silme sebebim hemşehrilerimin yoğun şekilde gittiklerini söylemen
Doğru anlamışım...
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Doğru anlamışım...
Aklın yolu bir
-
killingroad adlı üyeden alıntı
Evet daha önce de bana genç işi geldi diye belirmiştin
Şu an gürültülü patırtılı bir yer ise benim de kafam kaldırmaz ama benim silme sebebim hemşehrilerimin yoğun şekilde gittiklerini söylemen
Ben gittiğimde içinde arabayla bir tur attık, bize göre yer yok deyip geri döndük. O arada etrafta türk ya da türkiye plakalı araba görmemiştim. Ama web sitelerinde Türkçe dil seçeneği olduğuna göre buralardan giden de çoktur herhalde. Ama etraf gayet medeniydi, Türkiye kıyılarındaki gibi ortalıkta çöpler falan da görmedim, gayet düzenli düzgün bir kamping ama ortam daha genç işi, genç ve bekar olsam orayı tercih ederdim.
Yine eklemiş olayım, rezervasyon yaptırmak lazım önceden, yoksa yer bulmak zor olabiliyor. Ben kafama göre son anda karar verip hadi yarın sabah erkenden arabayla yola çıkıp yunanistanda gezelim diye yola çıkmıştım, rezervasyon olmadığı için Halkidiki tarafında kampinglerde yer bulana kadar 4-5 ayrı kamping dolaştık, en sonunda çok beğendiğimiz bir yerde yer bulabildik.
Dedeağaç'daki kamping çok büyük, belediye işletiyordu eskiden, orada da motorla italya turundan dönen goldwing'li abilere rastlamıştım, Türkiyeye girmeden önce bir gün dinlenelim diye kalmışlar. Bir de Türkiye Tatilinden dönmeden önce bir hafta deniz/güneş takılalım diyen almancılar vardı ama çoğunluk alman, bulgar ve kuzey avrupalılardı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)