Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Motosikletle Atina'dan adaları gezerek Türkiyeye gelmek

REKLAM ALANI
    ahmetmert58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc 700 S
    kurban bayramında 2 arkadaş yunanistan üzerinden italya'ya geçerek bir tur yapacağız. bu yüzden bende feribot firmaları konusunda araştırma yapıyordum. çoğunlukla anek lines firmasını görüyorum bu konuda sanırım bir çok seferi oluyor. nacizane tavsiyem böyle bir tur yapabilirsiniz sizde. igoumenitsa şehrinden bari'ye feribota binip kuzey italya'da roma, floransa, venedik gibi şehirleri gezdikten sonra aynı şekilde tekrar yurda dönüş yapabilirsiniz. bütçeniz var ise sürerekte balkanlardan dönebilirsiniz biz öyle yapmayı planlıyoruz.

rotamızda aşağı yukarı şu şekilde;

[IMG][/IMG][COLOR="Silver"]
    espresso ve anotherbrick bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı espresso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2019'da arabayla gittiğimizde uğramıştık ama çocuklarla kalmak için fazla genç işi yer gibi geldi. Daha bir aile tarzı kamping bulup orada kalmıştık. Ama 20'li yaşlarda genç olsam oradaki ortamı tercih edebilirdim.
    Evet daha önce de bana genç işi geldi diye belirmiştin
    Şu an gürültülü patırtılı bir yer ise benim de kafam kaldırmaz ama benim silme sebebim hemşehrilerimin yoğun şekilde gittiklerini söylemen
    espresso bunu beğendi.

Motosikleti
    2022 DL650A
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ...benim silme sebebim hemşehrilerimin yoğun şekilde gittiklerini söylemen
    Doğru anlamışım...
    killingroad ve espresso bunu beğendiler.

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğru anlamışım...
    Aklın yolu bir
    espresso bunu beğendi.
    youtube.com/@bisuruyorum

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı killingroad adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet daha önce de bana genç işi geldi diye belirmiştin
    Şu an gürültülü patırtılı bir yer ise benim de kafam kaldırmaz ama benim silme sebebim hemşehrilerimin yoğun şekilde gittiklerini söylemen
    Ben gittiğimde içinde arabayla bir tur attık, bize göre yer yok deyip geri döndük. O arada etrafta türk ya da türkiye plakalı araba görmemiştim. Ama web sitelerinde Türkçe dil seçeneği olduğuna göre buralardan giden de çoktur herhalde. Ama etraf gayet medeniydi, Türkiye kıyılarındaki gibi ortalıkta çöpler falan da görmedim, gayet düzenli düzgün bir kamping ama ortam daha genç işi, genç ve bekar olsam orayı tercih ederdim.

Yine eklemiş olayım, rezervasyon yaptırmak lazım önceden, yoksa yer bulmak zor olabiliyor. Ben kafama göre son anda karar verip hadi yarın sabah erkenden arabayla yola çıkıp yunanistanda gezelim diye yola çıkmıştım, rezervasyon olmadığı için Halkidiki tarafında kampinglerde yer bulana kadar 4-5 ayrı kamping dolaştık, en sonunda çok beğendiğimiz bir yerde yer bulabildik.

Dedeağaç'daki kamping çok büyük, belediye işletiyordu eskiden, orada da motorla italya turundan dönen goldwing'li abilere rastlamıştım, Türkiyeye girmeden önce bir gün dinlenelim diye kalmışlar. Bir de Türkiye Tatilinden dönmeden önce bir hafta deniz/güneş takılalım diyen almancılar vardı ama çoğunluk alman, bulgar ve kuzey avrupalılardı.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)