RKS Bitter 50 Saat Ayarı (Lütfen Yardım)
Reklamlar
-
Arkadaşlar öncelikle merhaba. İsmim Umut foruma yeni katıldım Şimdi benim RKS Bitter 50 model bir scooter'ım var. Bunun dijital gösterge panelinde saat var fakat saat ayarı yapmak için herhangi bir tuş vs hiçbirşey yok. Google amcaya danıştım ama herhangi bir sonuç bulamadım. Konu ile ilgili bilginiz varsa, daha önce karşılaştıysanız bana yardımcı olabilir misiniz ? Şimdiden çok teşekkürler
Reklamlar
-
Günlük Km sıfırlama,gösterge modu değiştirme veya benzeri hiç bir tuş yok mu?
-
"Torpido kısmındaki usb girişinin yanındaki tuştan" diye bir yazıya denk geldim. Bir kontrol edin.
-
Maalesef dostum hiçbir tuş yok. Müşteri destek ekipleri telefondan destek veremiyor ve yetkili servise yönlendiriyor fakat yetkili servislerin de maalesef konu ile ilgili bilgisi yok :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------
Torpido kısmında usb giriş var fakat herhangi bir tuş yok diye biliyorum. Şimdi bir kontrol edeceğim belki benim gözüme çarpmamıştır. Sonucu buradan iletirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
Thracian adlı üyeden alıntı
Günlük Km sıfırlama,gösterge modu değiştirme veya benzeri hiç bir tuş yok mu?
Tamamdır varmış Torpidoda usb portu var bu portun yanına bir tuş koymuşlar km sıfırlama ve saat ayarı gibi işlemler bu tuştan yapılıyormuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:49 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
"Torpido kısmındaki usb girişinin yanındaki tuştan" diye bir yazıya denk geldim. Bir kontrol edin.
Aynen dediğiniz gibiymiş tuş tam usb portunun yanında duruyor. Km sıfırlama ve saat ayarı gibi fonksiyonlar bu tuştan çalışıyormuş. Çok teşekkürler
-
Ben de tesadüfen Donanımhaber'den öğrendim, yardımcı olabilmişsek ne mutlu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)