CB750 Hornet varken diger nakedler satabilir mi ?
-
Bence satamaz,gecmis olsun herkese
H.sonu Balikesir Honda da yeni horneti gördum ve bu karara vardim.
Bayinin sahibi Pinar hn la yaptiginiz sohbette konuyu trident 660 a getirdim.
"Pinar hn,rakibiniz de yok degil,100 yildir motosiklet ureten,ingilizlerin gurur kaynagi triumph in poluler modeli trident var" dedim.
Gulerek,"sevgili hirbonen,triumph in sutyenleri iyidir ama motor dedin mi honda alinir gecilir" dedi ve devam etti.
" O kadar yaygara yapildi o model hakkinda ac sahibiben i bak bakalim kac adet satmis fikir verir..sadece lansmanda bunlarin iki yilda sattigindan daha çok motor satttik diyebilirim" dedi.
Sohbetten sonra ikna oldum ki,naked olayini honda bitirmiss.
Reklamlar
-
Pınar Hn. motosikletten anlamadığı gibi sutyenden de anlamıyor anlaşılan
Maks. kıraathane hasbihalinden hallice muhabbet
-
43 yaşında adamım, hayatımda ilk defa "Triumph" isimli sütyen markası duydum
-
Hoş geldin Hırbo! Pınar'a ayrı sana ayrı diyeyim sen anla gerisini. Ülkenin ortalama IQ seviyesi bu durumda olduğu sürece Pınar para kazanır, Hornet satar. Vay halimize.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
43 yaşında adamım, hayatımda ilk defa "Triumph" isimli sütyen markası duydum
Ben de duymamistim,sonra baktim gercekten de varmis
https://uk.triumph.com/
-
Hırbonen adlı üyeden alıntı
Sloganları da güzelmiş "Made to be seen"
-
wing41 adlı üyeden alıntı
Pınar Hn. motosikletten anlamadığı gibi sutyenden de anlamıyor anlaşılan
Wings41,sutyen konusunda cok tecrubeli gordum seni ;)
Kadin bir uyeysen eger,seni daha once cok tokatlamistim,ozur dilerim. :Cicek :cicek : kalp :kalp
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
Jeo adlı üyeden alıntı
Hoş geldin Hırbo! Pınar'a ayrı sana ayrı diyeyim sen anla gerisini.
Ülkenin ortalama IQ seviyesi bu durumda olduğu sürece Pınar para kazanır, Hornet satar. Vay halimize.
Ya kalkamis,
Dominar 400ug modelinin lansman fiyatini pahali bulmus,ulkemizde maximum 2500 dolara satilmasi gerektigini soylemis adamsin ;)
İq konusunu hic acma bence ehehe
-
Ya kalkamis,
Dominar 400ug modelinin lansman fiyatini pahali bulmus,ulkemizde maximum 2500 dolara satilmasi gerektigini soylemis adamsin ;)
İq konusunu hic acma bence ehehe
Kalkamış kurban olsun sana, sen ne diyorsan o! Hornetten öte köy yok bu saatten sonra, ne varsa satıp Honda alacağız.
-
Wings41,sutyen konusunda cok tecrubeli gordum seni ;)
Kadin bir uyeysen eger,seni daha once cok tokatlamistim,ozur dilerim. :Cicek :cicek : kalp :kalp[COLOR="Silver"]
Baban da keşke prezervatif konusunda tecrübeli olsaydı da senin gibi bi muallak peydah olmasaydı.
-
Aaa, Hırbonen geri gelmiş. Hoşgeldin.
Naked motosikletler ilgi alanımda değil, ben giyinik maxi scooter seviyorum ki onların da kralını honda ve yamaha yapıyor, italyan piaggio grubu şekilli falan vespa vb. yapıyor ama onlar da şekle önem veren hipster tayfasına yönelik.
Alemin kralı honda bir güzellik daha yapsın da ADV 350'leri getirsin artık.
-
Yıllardır Japon naked piyasasını Yamaha domine ediyor, haklı olarak. Velhasıl Honda'nın önce Yamaha'ya yetişmesi lazım. Yamaha'nın ağzını açıp izleyeceğini de hiç zannetmiyorum. Görecez bakalım.
-
wing41 adlı üyeden alıntı
Baban da keşke prezervatif konusunda tecrübeli olsaydı da senin gibi bi muallak peydah olmasaydı.
Ondan sonra bana iftira atiyor uckagitcilar..neymis ben kufur ediyormusum.neymis agzim bozukmus.
Görüyorsunuz iste bir tokat yedikten sonra dağilan zavallilarin durumunu.
Yuru git lan dolasma buralarda sutyen uzmani ibibik seni...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------
İnanamiyorum yine geldi...arkadaslar benim baslikta yazdigim imza gozukmuyor mu ?
-
Valla bu laflar kavgada söylenmez, ama triumph zevkli firmaymış. .onda gibi yerden bitme pigme robot yapacağına, zevkli şeyler yapmış. Len Hırbo bu .onda sana ne verir be ya. .ep .onda dersin.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Gelir gelmez kaşınmaya başladı yine...
-
Bence satamaz,gecmis olsun herkese
H.sonu Balikesir Honda da yeni horneti gördum ve bu karara vardim.
Bayinin sahibi Pinar hn la yaptiginiz sohbette konuyu trident 660 a getirdim.
"Pinar hn,rakibiniz de yok degil,100 yildir motosiklet ureten,ingilizlerin gurur kaynagi triumph in poluler modeli trident var" dedim.
Gulerek,"sevgili hirbonen,triumph in sutyenleri iyidir ama motor dedin mi honda alinir gecilir" dedi ve devam etti.
" O kadar yaygara yapildi o model hakkinda ac sahibiben i bak bakalim kac adet satmis fikir verir..sadece lansmanda bunlarin iki yilda sattigindan daha çok motor satttik diyebilirim" dedi.
Sohbetten sonra ikna oldum ki,naked olayini honda bitirmiss.
Zaten motorları lansman da galericilere sattıkları için motor bulunmuyor. Onu da sorsaydın.
-
Her sene markalar MT07 yi öldürmeye çalışıyor ama başaramıyor.
Bakalım bu sene honda bunu başarabilecek mi?
-
İmzami guncelledim.Bu imzayla artik istenmeyen kisilerden kurtulacagim,umarim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:56 ----------
sallami adlı üyeden alıntı
Valla bu laflar kavgada söylenmez, ama triumph zevkli firmaymış. .onda gibi yerden bitme pigme robot yapacağına, zevkli şeyler yapmış. Len Hırbo bu .onda sana ne verir be ya. .ep .onda dersin.
Kimkocu neden sifreli konusuyon ? Ben dogruya dogru derim,kusura bakma.
-
Çirkin mi çirkin Hornet! Taş devrinden kalma MT muhatabımız değildir.
Biz abdestimizi aldık.
Totosuna güvenen de abdestsiz gezmesin. Benim kız hırçın.!. Yakaladığını affetmez.
-
Jeo adlı üyeden alıntı
Çirkin mi çirkin Hornet! Taş devrinden kalma MT muhatabımız değildir.
Biz abdestimizi aldık.
https://i.hizliresim.com/7yzy40m.jpg
Totosuna güvenen de abdestsiz gezmesin. Benim kız hırçın.!. Yakaladığını affetmez.
"Ben trident 660 sahibiyim,yalanciyi allah carpsin" diyebilir misin eheh..di ye mez sinnnn! Cunku sende allah korkusu var bunu biliyorum.
Kalkamis;
Bu numaralari artik yutmuyoruz,en azindan ben yutmam ;)
-
"Ben trident 660 sahibiyim,yalanciyi allah carpsin" diyebilir misin eheh..di ye mez sinnnn! Cunku sende allah korkusu var bunu biliyorum.
Kalkamis;
Bu numaralari artik yutmuyoruz,en azindan ben yutmam ;)
Ulan yine yakaladın beni, sana helal olsun. Bir şansımı deneyeyim dedim, belki uslu bir çocuk olursam bir gün benim de Triumph' um olur. Hırbonen abi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)