Merhabalar, 125cc Mondial Drift L sahibiyim, ilk motorum ve en buyuk kazam 50km hizda yolun kenarindaki kumda kayip duserek oldu. Uzerinden 3000km gecti ama o zamandir gerek kis kosullari gerek stok lastik korkusundan virajlarda yatmaya korkar oldum Genelde her motorun stok lastiğine kabak derler ama guzel bir lastik almaya da suanlik butce yok malesef. Hazır onumuzde guzel havalar varken sormak istedim. Bu stok lastiklerin ömrü ne kadardır ne zaman aşınırlar? Ve güzel bir lastik takmak istersem ne almalıyım Anlas iyi midir? Aslında ilk zamanlar yol tutusu gercekten cok iyiydi, dusuk yuksek hiz fark etmez motor cok guzel yatabiliyordu hatta fazla yattigimdan orta ayaklik kapali oldugu yerde asfalta surtuyor diye yukari aldirmistim serviste. Simdi ise butun sonbahar kis kullanilmaktan oturu olacak ki arka lastigin uzerindeki dekoratif renkli seritler yok oldu (on lastikte duruyor), lastigin kenarlari da gozume asinmis geliyor surerken asla guvenemiyorum eskisi gibi. Motoru alali daha 4500km oldu, asindigini ve guvenilmeyecegini nasil anlayabilirim? Simdiden tesekkurler