uyuya kaldım öndeki araca girdim
Reklamlar
-
Hangi trafikteo lursa olsun araba kullanmak cok hosuma gidiyor. Tabiki bu suruslerde de uykum kesinlikle geliyor. Uykumu gidermek icin en son buldugum yöntem NEscafe nin soguk kahvesi. Onu ictigim yaman uzun bir süre tekrardan uykum gelmiyor. Elektrikli arabalarin bir artisida burada devreye giriyor. Arabayi sarj ederken isterseniz yürüyebilir, yemek yiyebilir ya da uyuyabilirsiniz.
Reklamlar
-
Cenk Ayvaz adlı üyeden alıntı
Hangi trafikteo lursa olsun araba kullanmak cok hosuma gidiyor. Tabiki bu suruslerde de uykum kesinlikle geliyor. Uykumu gidermek icin en son buldugum yöntem NEscafe nin soguk kahvesi. Onu ictigim yaman uzun bir süre tekrardan uykum gelmiyor. Elektrikli arabalarin bir artisida burada devreye giriyor.
Arabayi sarj ederken isterseniz yürüyebilir, yemek yiyebilir ya da uyuyabilirsiniz.
Otobanda uzun yolda motosikletle ben de Nescafe'nin soğuk espresso'larını tüketiyorum. Sıkıcı otoban yolculuğunda dikkatimin dağılmasını engelliyor.
-
Cyan adlı üyeden alıntı
Otobanda uzun yolda motosikletle ben de Nescafe'nin soğuk espresso'larını tüketiyorum. Sıkıcı otoban yolculuğunda dikkatimin dağılmasını engelliyor.
Anca otoban yolculuğunda içilebilecek bir şey zaten onlar. Benzin istasyonu dışında satıldığını pek görmedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)