Helal Kardeşim. Aynen Öyle bilmeyenler öğrensin.
Helal Kardeşim. Aynen Öyle bilmeyenler öğrensin.
almayın aldırmayın ,başka markalara bakın, ha ben köprüdeki zenciyi severim diyorsanız buyurun alın, şu anki durumlar normal stokçuluk falan değil karaborsacılıktır, dolandırıcılıktır, şerefsizliktir ,çakallıktır v.s v.s
bu tarz markalardan almam almayın , normal satış yapan başka markalara yönelirim yönelin
Yalandan bir birinizi eylemeyin boşuna. On kişi almayın yazmış onbirinci kişi hala şu motor nerede var diyor. Liste fiyatından alsa sabahına sarı siteye atacak adamlar liste fiyatına motor alamıyoruz diye ağlıyor. Yetiş ya hırbocan.
Bugün ktm bayisindeydim , 100 adet olan kotasını 500 e çıkardığını taleplere yetişemediğini söyledi. Japon şart değil arkadaşlar şu karaborsacılara para kazandırmayın ellerinde patlasın.
Zamanında çok fazla çin eziyeti çektikten sonra gözü japon harici motosiklet görmeyen biri olarak.
Geçen gün 250 adventura yı yakından gördüm.
Oha bu ne lan falan oldum. Malzeme kalitesi on numara beş yıldız.
Motoru almadan ikinci eli kaça giderci değilseniz alınır ve binilir.
Kendim geçen yaz yurtdışından dönüşü müteakip sıfır bir scooter alayım oraya buraya tinikos tinikos giderim.İstanbul trafiğiyle uğraşmam diyordum.Ama ne yamaha(100 kerce kişilik kuyruklar) ne honda(bitmek bilmeyen ayın 20sinde arayın demeleri) derdime derman olmadı.Kymco, sym ve piaggio vespa grubuna döndüm. Pcx 125 e liste fiyatının 30 40 bin lira üstünü verip ekstradan bir topcase ve siperlik alacağıma italyanı liste fiyatından aldım.İyi yaptığımı düşünüyorum.Zaman gösterecek tabiki.
Ben yamaha ve hondayı sildim zaten bu saatten sonra liste fiyatından da verseler satamayıp indirimde yapsalar almam.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)