Sifir araçlar neden israrla ucuza satiliyor ?
Reklamlar
-
Ucuz satmak, pahalı satmak...
Hangi devirde yaşıyoruz güzel kardeşlerim? Honda bu, internetten satamıyor mu? Yapsın online sipariş, eğer talep, arzın önüne geçiyorsa, kura sistemi yapsın, çıkan kişilere motoru teslim edilsin, çıkmadıysa bir dahaki teslimatlarda öncelik mi tanırlar artık ne yaparlar bilmem ama aracıları ortadan kaldırmadıktan sonra bu piyasa asla düzelmez.
Ee şimdi bir de "almayın kardeşim" diyoruz, ama bir konsensus yok? Hani siz motorcuların toplanıp, ortaya bir duruş koyduğunu görebiliyor musunuz? Koyamayız, çoğumuz kelli, felli adamlarız(ben değilim, ama çoğumuz öyle). Ama adam tak diye para çıkartıp, tek kalemde 300 bin liralık motora 20k km binip, satıyor, bir sonraki sene, ya da 2 senede bir aynı döngüyü sürdürüyor. Adam rahatını bozmak istemiyor, iş güç falan derken bi motor zevki kalıyor zaten.
Bence bizim yapmamız gereken, büyük firmaların aracısız online satışa zorlamak. Millet twitter'dan ülke gündemini değiştiriyor, biz burada kendi aramızda okey döndürürken edilen muhabbeti döndürüyoruz.
Bak sevmezsin, seversin(ben sevmem) bilmem ama kuralkan ne güzel yapıyor bak, girip, ödemeni yapıp bekliyorsun. Motorunu teslim ediyorlar, alan mutlu, satan mutlu(ufak tefek kronikleri saymazsak ).
Ayrıca tedarik sorunu çözülmeyecek. Fabrikaların kapasitesi belli. Global olarak dağıtım sorunu sürüyor, sürecek. Hac mevzuna döndü bu da, çıkarsa mutlusun, çıkmazsa önümüzdeki yaza umudunu sakla.
Ama ben 5 liralık aksesuara, 35-40k ödemek istemiyorum kardeşim. Online yapın satışları, nedir, ne değildir bilelim.
Reklamlar
-
aferin la ülkenin stok sorunun çözdün şu kafayla helal olsun oksijen le çalışmayınca kafa nabsın elinden gelen en iyisi bu.200 binlik motor 1 milyona satılınca al satcı onu 1.200 e satmicak yani diyorsun çıkar şu telefonu diyen dayılar gelio aklıma nedense
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)