KTM Duke için bakım yeri önerisi
-
Merhabalar herkese hayırlı haftalar nasılsınız umarım iyisinizdir. Geçen hafta cumartesi bu motoru aldım Karaköy Kadıköy servislerinde bakım çok uçuk çıkıyor şu sıralar o kadar para veremeyeceğim için uygun bir bütçeli sağlam servis arıyorum. İstanbul içi Anadolu Avrupa yakası farketmeksizin güvenilir ustalar var mıdır bakımını yaptırabileceğim?
Reklamlar
-
Bergee adlı üyeden alıntı
Merhabalar herkese hayırlı haftalar nasılsınız umarım iyisinizdir. Geçen hafta cumartesi bu motoru aldım Karaköy Kadıköy servislerinde bakım çok uçuk çıkıyor şu sıralar o kadar para veremeyeceğim için uygun bir bütçeli sağlam servis arıyorum. İstanbul içi Anadolu Avrupa yakası farketmeksizin güvenilir ustalar var mıdır bakımını yaptırabileceğim?
Selamlar sirinevler Teknik motoru tavsiye ederim. Telefon etmeden gitmeyin yalniz yogunlar genelde.
-
Bergee adlı üyeden alıntı
Merhaba, Karaköy'de ATA MOTO var kesinlikle orayı tavsiye ederim Eyüp usta ve Ahmet abi işin ehli insanlar.
-
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim Bir şey daha soracağım radyatör sıvısı ve motor yağı için öneriniz nedir? Var mı önerebileceğiniz iyi bir marka şundan şundan şaşma dediğiniz?
-
Radyator sivisi icin ya hazir karisim alicaksin yada kendin saf su ile yuzde elli karistircaksin.
En kolay bulabilecegin Castrol radicool,motul motocool
Yag olarak castrol,motul,liqui moly,motorex iyidir
-
Quando 696 adlı üyeden alıntı
Merhaba, Karaköy'de ATA MOTO var kesinlikle orayı tavsiye ederim Eyüp usta ve Ahmet abi işin ehli insanlar.
Hocam tahmini ne kadar bir fiyat çıkarırlar? Bakım için?
-
selamlar sultanbeylide moto25 var bajaj yetkili servis ktm bakimi yapar yabanci degiller sonucta
-
Kapının önü. Duvarın dibi. Eli yatkın bir kullanıcı. Bir de şu alet. (8-10 lokma da olur)
Bay-Tec Lokma T 3 Yönlü 8-10-13
Bir de şu abimizi izliyorsun usta oluyorsun.
-
bakım için usta mı aranır, hepsini kendiniz yapabilirsiniz. paranız cebinizde kalsın.
Helal Haram ver ALLAHIM,
Menzilciler yer ALLAHIM...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)