https://resmim.net/i/qxim6
Suyu çıktı artık :D
https://resmim.net/i/qxim6
Suyu çıktı artık :D
xmax ve forza da minimum 195 olmuş. alanlar salak olduğu sürece satan oluyor tabii ki.
AR YİRMİBEŞ
namı diğer Hararet reyis
deprem yardımlarını cukkalayan devletten, bu konuda bir yaptırım yapmasını beklemıyorum açıkçası .
Oooooo en sevdigimmm konu
Arkadaslar bence 2023 r25 147.000 liste fiyati gercekten cok ucuz kaldi.
Gunumuzde artik 147.000 para degil.
Ayrica bunun sorumlusu bana gore liste fiyatlarini dusuk tutan yamaha dir.
Liste fiyatli 200.000 olsa bunu alan al satci uzerine pek bisey koyamaz.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...li-1084602330/
Bayilerini bu duruma dusuren Yamaha Turkiye utansin.
Adamlar aksesuar diye branda,kask satmak zorunda kaliyor.ayrica bu dandik aksesuarlar 63 bin tl editorsa r25 gibi bir motor tabiki 200.000 den asagi olamaz,olmamali.
yamaha turkiye,imajiniz zedeleniyor yapmayin bunu.motorlarin fiyatini yukseltin derhal.
Süleyman Demirel'in 1979 da şapkasından çıkan " ekonomik istikrar programı " sonucunda serbest piyasa ekonomisinin günümüze yansıyan insan ahlakı sonucunda her ürünün fiyatı orta da. Zaten ne gelirse BAŞIMIZA bu insanlar sayesin de geliyor. Bu yüzden değişmesi gereken şeylerin için de bence malum kişiler hariç serbest piyasa ekonomisi de yer alıyor. Üzücü bir durum ama hayatın gerçeği.
Ben bunu bu fiyata satanda suç bulmuyorum. Burada bu işe karşı kaç kişinin elinde r25 olsa liste fiyatının altında satar bu piyasada? Bence asıl suçlu alan. Almayın.
Yaza doğru bir motosiklet alma fikrim var ama ne sıfır motosiklete liste fiyatından fazla, ne de ikinci eline ederinden fazla veririm.
Elimde patlayacağını bile bile gider liste fiyatından Moto Guzzi alırım yine de bu aç köpeklere 3 kuruş kazandırmam.
Almayın! Aldırmayın!
Stalin mezarından da çıksa, Che Guevara puro da yaksa, Mao milleti idam da etse, Erkan Baş da gösterse bu fiyatlar inmez artık. Genç kardeşlerimiz R25'e bu kadar kıymet verdiği müddetçe "Dost Oto" gibi yaratıcı isme sahip vizyoner ve de tirrek firmalar tüm motorları stoklayıp yüksek fiyattan itelerler.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
R25 e o fiyatları veren mallar düşünsün. CF moto parça temini sıkıntısını çözse aslında clx çok yakışıklı motor(özellikle heritage). Almayın, aldırmayın.
En son mototaş ataşehirde xsr 125 bulmuştum. 131.400 dü fiyat Cuma idi aradım mototaşataşehehiri dedm ben bu motoru alacam ama arkadaş ameliyatlı Cumartesi gelmeye çalışıcam iş çıkışı hafta içi gelmekte zorlanabilirim. Onarda dediler ki c.tesi noter kapalı. Bende zaten motor için araç ayarlayacaktım Salı gelicem demek için arayacaktım aramadan ilanları açtım karşıma sarı siteyi bir baktım ilan yok. Aradım pazartesi sattık dediler. Ben motoru alacağımı onlara söyler söylemez motorun apar topar satımlası bana şüpheli geldi. Aynı hafta Cuma bir baktım sarı sitede Dost Oto 131.400 e alacağım motoru 157 ye satışa koymuşlar. Km yide 1 km yazmışlardı. O motorun bu motor olduğunu nerden biliyorum! Her akseuarlı satılan motor aksesuarlarında farklılıklar vardı bütün bayilere tek tek bakmıştım. Dost otonun ki bire bir aynı. Bu nedenle Yamaha almayın Japon almayın diye kendimce bir protesto başlattım ve konular açtım. Fakat bu Forumdaki bazı arkadaşlar artık zengin bebesi midir Babası kendi yada bir akrabası yamaha bayimidir değişik değişik konuşup duruyor. Şimdilik ses etmiyorum konuşsun dursun. Bu gün aklıma bir fikir geldi. Aslında bir kaç imkanı olan kişi birleşse tamamen türk kendisi tasarlasa karburatörlü olsa ama Türk olsa parçalar çinden gelmese çinliden pahalı ama japondan ucuz olup japon kadar sağlam olsa ne güzel olurdu diye düşündüm. Aklımada Youtubede izlediğim genç ve kendi kendine motor söküp takmayı öğrenip bunu iş edinmiş birini izlerken aklıma geldi. Yani hem pahalı japonda hemde dandik çinliden kurtulmazmıydık.
Almayın arkadaşlar, motor almayın. Bayilerin şerefsiz olanlarına inat, onlardan daha o.ç olan galericilere inat ve içimizde kendini yatırımcı sanan gotlek motorculara inat almayın.
Şu devranın dönmesi için birilerinin patlaması, zarar etmesi, 3'ün 1'ini alması, küçük tommygun'ı tutması gerekiyor. Onlar da bayiler, galericiler, yatırımcı adayları olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)