12.Mart.2023 Trakya'da muhtar gibi dolanmam
Reklamlar
-
Vallahi şu foruma siz ve sizin gibi insanlar ile tanışma amacı ile kayıt oldum Kaan bey. Böyle geziler seyahatler görünce çok hoşuma gidiyor. Özellikle İsmet bey'in büyük hayranıyım. İhtiyarın da sizin de maşallahınız var. Paylaşım için teşekkür ederiz. Keyifli ve sağlıklı daha uzun yıllar gezmeniz dileğiyle. Sevgiler.
Reklamlar
-
Psyduck adlı üyeden alıntı
Şöyle ki gittiğim en uzun yol kontak kapatmadan 100km gidiş 100km de onun dönüşü şeklinde. 2-3 kere deneme olsun, tecrübe olsun diye çıktık. Ancak hiç daha uzununa çıkmadım. Ekipmanımız tam. Mont, eldiven, kask, pantolon, ayakkabı tamam. Tek eksiğim kulak tıkacı. o konuda da kararsızım. İntercomumuz olduğu için hem onun sesini engellemeyecek hem de rüzgar sesini kesecek bir kulak tıkacı lazım. Onunla ilgili bir tavsiyen var mı? 3m sünger olanlardan önerdiler, en uygun o şekilde çözebilirsin demişlerdi.
Kulak tıkacını güneş gözlüğü gibi düşünün. Nasıl ki güneş gözlüğü takınca güneş altında kör olmuyorsak kulak tıkacı da etraftaki gürültüyü engelliyor ama innterkomu duymayı engellemez, çok rahat edersiniz yani.
Ben forumdan Cyan'ın önerisi ile motomax mağazasından alpine motosafe kulak tıkacındna almıştım, gayet rahat. tavsiye ederim.
-
Maşallah. İlham kaynağımızsın yeminle başkanım, birlikte süreceğimiz günlerin şerefine kaldırıyorum köfte ekmeğimi.
-
Abi senin toto demirden onu öğrendik, fakat keçe mi kaplattın mübarek donmadı mı? Ben pazar günü yürürken dondum. Helal sana.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
Başım döndü
Nice kazasız belasız 100.000 lere
-
"Iron Butt" sürüşüne başvuru oluşturmanı tavsiye ederim.
-
100bin vuracağın tahmini yeri belirt de havai fişek falan gönderelim =)
Eline koluna sağlık, çok özeniyorum.
-
OOo! Harika bir gezi, Tebrikler.
Ayrıca Afiyet Olsun!
Sevgiler.
-
sallami adlı üyeden alıntı
Abi senin toto demirden onu öğrendik, fakat keçe mi kaplattın mübarek donmadı mı? Ben pazar günü yürürken dondum. Helal sana.
İçimde Decathlon içlik vardı ve uzun motor botu altına kalın çorap giymiştim. Üzerimde termal içlikli deri mont vardı. Gündüz fena değildi ama akşam üstüne doğru ben de üşümeye başladım. Çok felaket rüzgar vardı, o da yordu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------
Memcoş48 adlı üyeden alıntı
Maşallah. İlham kaynağımızsın yeminle başkanım, birlikte süreceğimiz günlerin şerefine kaldırıyorum köfte ekmeğimi.
Hasan motor alsın da yazın Oktay Abi'ye doğru sürelim Mehmet Başkanım.
-
güzel gezi olmuş tekerine sağlık muhtar
-
killingroad adlı üyeden alıntı
100bin vuracağın tahmini yeri belirt de havai fişek falan gönderelim =)
Eline koluna sağlık, çok özeniyorum.
Tommygun 100.000 özel sürüşü mü yapsak ne denk getirip. Z moto'nun sana şu motorun sıfırını vermesi lazım abi. Ülkede hala kawasaki binilebileceğine dair umutları yeşertiyorsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)