2013 model KTM Duke 200 alınır mı?
Reklamlar
-
Merhabalar 2013 model KTM Duke buldum gördüğüm ve baktığım kadarıyla her şeyi sorunsuz çalışıyor ve bol extralı henüz hala 26.000 km de adamın 2 adet Duke u var ikisini satıp 390 a geçecekmiş şimdi extraları sayayım sonrasında parasını söyleyeyim.
GP Çanta 3.500₺ civarında olanından
Alarm
GPRS
Çakar
Elcikler ve manetler
Konfor sele
Sağ sol koruma demiri ve takoz
Bana söylediği fiyat ise 50.000₺ ben piyasanın bir tık altında söylediğini düşünüyorum extralarıda düşünürsem ön arka takım lastik yeni değişmiş gittim kontrol ettim her şeyi sorunsuz bir şekilde çalışıyor adam ciddi mana da epey bir temiz bakmış motoruna çizik dahi yok desem yeridir. En sevdiğim motorcular bunlar gerçekten 45 yaşında adam ne stunt yapmıştır ne başka bir şey işim gidip gelmek için kullandım sadece diyor ki cidden motor gördüğüm kadarıyla 70 lira dese verilecek kadar temiz bir motor. Şimdi sizlere sorum şu ki vermeli miyim sizce paramı bu motora verirsem paramı çöpe atmış olur muyum? Bugün ya da yarın nöbetçi noterden halledicez işlemlerimizi duruma göre
Reklamlar
-
10 yaşında bir motor için KM çok iyi.
Anladığım kadarıyla görsel ve kondisyon olarak zaten beğenmişsiniz.
İçinizin rahat etmesi için bence bir serviste kontrollerini yaptırın.
Sonra hayırlı olsun
-
Serviste eksper yaptirmalisin.sonra da istersen sen istersen serviste biri deneme surusu yapmali
-
Bunlar avusturya yapimi olan duke lermiydi yanlis mi hatirliyorum?
Bence bu model duke 200 lerin malzeme kalitesi cok iyi. Motor kalite kokuyor. Yakin arkadasim kullaniyordu sonra dusup motoru pert etti. Hemen ardindan duke250 aldi.
Hatirladigim malzeme kalitesi cok iyi motorun. Yalniz yag basinci habire ariza lambasi yakip duruyordu.
Bence iyi bi baktirin temiz ise cok guzel keyif alirsiniz.
-
İlk olarak fiyat ve motosikletin ( sizin söylediğiniz ) temizliği göz önüne alınınca almamak için hiç bir neden göremiyorum. KTM her zaman tutkulu ve kaliteli bir marka olmuştur. İster Duke ailesi ister RS serisi benim gözümde velinimettir. Hepsi birbirinden kaliteli ve keyifli. 200 ise arada kaldığı için biraz sevilmedi, birde ABS eksikliği olunca tutulmayan bir versiyona dönüştü. Buna rağmen asla paranız çöpe gitmiş olmayacağı gibi kullanırken de iyi ki almışım demeniz muhtemel.
Sahibi dostunuz dahi olsa benim tavsiyem muhakkak servis kontrolü. Hiç bir sorun yok ise ve sizin de hoşunuza gidiyorsa hayırlı olsun. Bence her açıdan güzel bir tercih, KTM ve Aprilia sevmeyen insana insan demem ben.
Bir yanlışlık yok, ALIN.
-
Herkese yorumları için teşekkür ederim 11.03.2023 tarihinde KTM Duke 200 'ü almış bulunmaktayım. 1 günlük tecrübe ile pek bir şey anlaşılmaz belki ama çok güçlü gerçekten. 1 gün ile burada gelip pişman değilim vs. demeyeceğim kullandıkça göreceğiz bakalım aldığım fiyat ile kıyaslarsak çok düşeş bir motor aldım sonrasında noter çıkışı eski sahibine kadıköye gidip ktm 390 aldık adam o kadar memnun yani bu motordan :D Tek bir eksiği bence; aşırı titreme var ama bu da devir artık vites attır derken çok hissediliyor onun haricinde pek hissedilmiyor. Bakalım ilerleyen günler aylar yıllar bize ne gösterecek
-
-
Bergee adlı üyeden alıntı
Merhabalar 2013 model KTM Duke buldum gördüğüm ve baktığım kadarıyla her şeyi sorunsuz çalışıyor ve bol extralı henüz hala 26.000 km de adamın 2 adet Duke u var ikisini satıp 390 a geçecekmiş şimdi extraları sayayım sonrasında parasını söyleyeyim.
GP Çanta 3.500₺ civarında olanından
Alarm
GPRS
Çakar
Elcikler ve manetler
Konfor sele
Sağ sol koruma demiri ve takoz
Bana söylediği fiyat ise 50.000₺ ben piyasanın bir tık altında söylediğini düşünüyorum extralarıda düşünürsem ön arka takım lastik yeni değişmiş gittim kontrol ettim her şeyi sorunsuz bir şekilde çalışıyor adam ciddi mana da epey bir temiz bakmış motoruna çizik dahi yok desem yeridir. En sevdiğim motorcular bunlar gerçekten 45 yaşında adam ne stunt yapmıştır ne başka bir şey işim gidip gelmek için kullandım sadece diyor ki cidden motor gördüğüm kadarıyla 70 lira dese verilecek kadar temiz bir motor. Şimdi sizlere sorum şu ki vermeli miyim sizce paramı bu motora verirsem paramı çöpe atmış olur muyum? Bugün ya da yarın nöbetçi noterden halledicez işlemlerimizi duruma göre
dostum almayacaksan ben alayım.
-
F54 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun diyelim
Teşekkürler hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:15 ----------
ulkerhan adlı üyeden alıntı
dostum almayacaksan ben alayım.
Aldım bile hocam
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
-
Motoseverrr adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Amin inşAllah teşekkürler hocam
-
Hayırlı olsun inşallah, Kazasız belasız.
-
Hangi sehirdesin bildifin servis varmi
-
arican adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun inşallah, Kazasız belasız.
Sağolun hocam, amin inşAllah
Atincozkan adlı üyeden alıntı
Hangi sehirdesin bildifin servis varmi
İstanbuldayım hocam Karaköy ve Kadıköyde var bildiğim
-
Ben sevindim şahsen, güzel günlerde keyifle kullanmanı dilerim. Sevgiler.
-
Jeo adlı üyeden alıntı
Ben sevindim şahsen, güzel günlerde keyifle kullanmanı dilerim. Sevgiler.
Çok teşekkürler hocam bende pişman değilim şuanlık herhangi bir sorun olur o zaman bilemeyeceğim Umarım çok büyük sorunlar yaratmaz bana
-
Bergee adlı üyeden alıntı
Çok teşekkürler hocam bende pişman değilim şuanlık herhangi bir sorun olur o zaman bilemeyeceğim
Umarım çok büyük sorunlar yaratmaz bana
KTM satın alıp pişmanlık duymak... Hmm, bilemedim. Muhtemelen tek pişmanlığınız belli bir süreç sonunda " ulan 390 mi alsaydık acaba " olabilir. O zaman da onu alırsınız. Düzgün bir motosiklet satın aldınız, düzgün de kullanırsanız herhangi bir sorun veya pişmanlık yaşayacağınızı zannetmiyorum. Servis olarak KTM servisi ( Kadıköye vakıfsınız ) zaten. Sizi üzmez de uğraştırmaz da. O yüzden yeniden hayırlı olsun diyelim, keyifli sürüşler. Sevgiler.
-
Oncelik olarak lastik eskiyse lastik degistir,sonra da subap ayari yaptir.kadikoy yuksek fiyat soyleyebilir karakoy ata motoya sor uccretini
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)