Arkadaşlar hepinize merhaba konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum fakat eğer yanlışsa doğru konu yerine çekebilirim konuyu. Arkadaşlar merhaba umarım sağlığınız ve sıhhatiniz iyidir herkese iyi akşamlar dilerim. Benim sıkıntım şu şimdi bizim binamızın bir bahçesi var ve bu bahçeden garaja inen bir yol var ve arabalar bu garaja inen yoldan girip çıkıyor, bizde bahçe katındayız ve bu yol tam penceremizin önünde. bBinamızın çaprazında da bir bina var bu garajdan da çaprazda bulunan binaya giriliyor, yani garajın içindeki kapı diğer binanın girişi. Buraya 5-6 ay önce taşındık bir arabamız ve bir motorumuz var daha önce arabayı koyduk fakat karşı çıktılar, bizim binaya ait değilmiş garaj. Oturduğumuz apartmanda iki ev sahibi var diğerleri kiracı biri biziz diğeri de ikinci kattaki bir komuşumuz, o arabasını dilediği gibi koyabiliyor, ona bir şey demiyorlar fakat biz koyamıyoruz yaklaşık 3 ay önce tartışmayı kestik ve arabayı garaja koymayı bıraktık, fakat ben bir aydır motor sahibiyim ve garaja koyuyorum araba kadar yer işgal etmiyor doğal olarak. Önceden garajın kapısı 7/24 açıktı fakat bugün diğer binanın yöneticisi bu garaja kapı yaptırmış, bana hiç haber verilmiyor, kapıyı istedikleri gibi açıp kapatıyorlar benim acil işim çıksa motoru alıp gidemeyeceğim. Yarın çapraz binadaki yönetici ile konuşacağım bir anahtarında bana verilmesi hususunda fakat olumsuz konuşursa hukuki açıdan haklarım nelerdir. Sonuçta ben kapımın önüne arabamı ve motorumu çeksem o garaja inip çıkamayacaklar ve doğal olarak o garajda benimde hakkım var hem bahçe katındayım hem ev sahibiyim, sizce ne yapmalıyım. Benden anahtar için para isteyebilir amenna fakat motorunu koyuyorsun aidat vereceksin tarzında konuşursa ne yapmalıyım ? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorumç..