Cbf 250'de yağ eksiltme problemi var diye okumuş, duymuştum.
Cbf 250'de yağ eksiltme problemi var diye okumuş, duymuştum.
mondial hakkında ne düşünüyorsunuz ? cbf 250 çıkardım listeden şu aklıma yatan rks titanic 150s ve mondial var.
Mondial 125 Drift L Cbs düşünebilirsiniz şuanki fiyatı 39.036 Tl, 2000-3000 tl arasında lastik masrafı yapıp kalan paraylada giderleri çıkartıp diğer motosikletlere göre sorunsuz sürüş elde edersiniz. Bu model genel olarak kullanıcılarının memnun olduğu, titreşimsiz bulduğu ve sorunsuz diyebileceğimiz ayarda yorumları bulunmakta incelemenizi tavsiye ederim.
Gücü çok düşük 10 HP artçılı kullanımda çok da yeterli olacağını sanmıyorum bayırlarda falan çok zorlar ki Torku da düşük verilere göre.
Bence bu bütçeyle eğer scooter düşünmüyorsanız CBF 150 en uygunu olur, kendi klasmanında YBR ile birlikte en sorunsuz motordur, yedek parça sorunu yok ve onarımı kolay ve tüm motor tamircilerinin bildiği bir motor. İki kişi taşımaz diyenlere kulak asmayın bal gibi taşır. Millet 50'lik motora iki kiş biniyor. CBF 250 de ise parça sorunu yaşanabilir.
Öncelikle 10 yıldan fazla süredir CBF 150 kullanıcısı olarak düşüncelerimi paylaşayım: iki kişi olarak kullanacaksan konforlu bir araç değil. Evet arkadaşların belirttiği gibi yedek parçası bol, bakımı kolay, temiz kullanıldığında uzun yıllar sorunsuz binilecek motorlardan birisi. Tek kişi olarak kullanımı tavsiye ederim ama artçılı kullanımı tavsiye etmiyorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)