Türkiye'de bu portatif motosiklet garajından gören var mı?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kaç para acaba ya
ben karın altında bırakırım motoru o zaman
3 metre karın altında olur motor
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
-
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
-
-
her eve lazım valla
-
motoru sağlama almaksa olay verilir bence.
zira motorun düşürülürse,çizilirse,ayn alar kırılırsa v.s. masrafları 500ytl den daha mı az olur.?
tabi motora göre değişir.bi ayna 200ytl grenaj bazı motorlarda 1000ytl lerde oynuyor.
acaba yaptırılabilir mi? ne cevherler var Türkiye'de
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
-
Bunların çinlilerindende çıkar yakında merak etme fiyatı 100 ytl olur
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
Ya ben 50YTL'lik brandamı örttüğümde bundan çok farklı durmuyor? Ne gerek var hele bu fiyata çözemedim. Bunun altı varmış gerçi. Motoru tamamen izole etmek için işe yarar dicem ama fiyat çok mantıksız. Yani böcük, kedi vs girmez en azından. Ama fiyatına deymez bence.
-
-
çok pratik. ama çocuklardan kesinlikle korumaz daha çok dikkatlerini çeker. bildiğimiz dom çadır işte. sadece iskeleti içinde sabit. bu para çok bu çadıra.
[B][SIZE="2"]yaşamam için, motor sürmem lazım. motor sürmem içinse yaşamam!!![/SIZE][/B]
-
Bundan satıyor istanbulda bir yer ama su anda istanbulda olmadıgım için bilgilerine ulaşamıyorum. donunce bakar haber veririm.
-
ÇOK PORTATATİF ve güzel birşey ama fiyat çok yüksek..
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
-
bence o çadırı çalarlar
-
MASTER OF THE ROAD adlı üyeden alıntı
bence o çadırı çalarlar
Sadece çadırı çalsalar razıyım. Bu memlekette ne adamlar war önce motoru ertesi gün çadırı çalarlar. Nası insanlar war siz de biliosunuzdur.
Kaza Anında Sizi Korur...
-
Arkadaşlar bunun benzerini Türkiyede yapan yer var siparişle, sanırım arkadaşta oradan gördü. Aşağıda linki verdim:
http://www.motohobi.com/motogaraj.asp
Ama bunun için de bahçeli ev ya da apartman lazım, yolun ortasına ya da kaldırıma koymanın bi anlamı yok.
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
-
-
Çok kullanışlı bir şeye benziyor.
Ama benim kapalı garajım var
-
biz hiç bısı yapmayı beceremıoz baksanıza ufak bı sıstemı ne kadar buyuttuk gozumuzde.arkadas tuglalarla ıse gırıscekmıs nerdeyse..bunu bıle yapamayan bı ulkede yasıoz .aglamak lazım
-
bu kadar amatörce bir kopya için 450 ytl pahalı ötesi bir fiyat. valla 30 milyona 4 kişilik çadır satan çinliler 3 vakte kadar benzerini 100 ytl altına yaparlar...
-
450 500 lira verene kadar eminönüne gidip kamp çadırları alın içine koyun daha hesaplı olur...çokda farklı değil hani aynı işlevi görür
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler