Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Türkiye'de bu portatif motosiklet garajından gören var mı?

REKLAM ALANI
    Silverwing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İlk bakışta güzel ama kamp tecrübelerime dayanarak bunun çok fazla nem yapacağı (tavanda damlalar şeklinde) ve motora daha fazla zarar vereceğini düşünüyorum. Birkaç denyonun bunu sigara ile delme ihtimalide var.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    hayabusası olan bir arkadaşım var.daha doğrusu babasının , prensip aynı yanlız yere sabit... daha öncede tekneler için falan kullanmış.ama yer kendi yeriydi yani.bence tahta konseptli bir yer inşaa ederseniz(köpek klübesi hesabı) belediyede bir şey demez.çünkü bu sistem açık olduğu durumlarda çok çabuk yıpranabilir.
    Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)

Bu başlığın ilk sayfasındaki katlanabilir portatif garajın satıldığı bir adres var mı?

Bu garajın aynısını bir arkadaşımızın kendi imkanları ile yapıp 150 liraya sattığını hayal meyal hatırlıyorum.Ayrıntıları bilen var mı?Kimdi o arkadaş?

ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı jawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu başlığın ilk sayfasındaki katlanabilir portatif garajın satıldığı bir adres var mı?

Bu garajın aynısını bir arkadaşımızın kendi imkanları ile yapıp 150 liraya sattığını hayal meyal hatırlıyorum.Ayrıntıları bilen var mı?Kimdi o arkadaş?
    150 böyle bir sistem için oldukça düşük bir rakam, hatta imkansız.

Bir arkadaşım uzun süredir üstünde çalışıyor. Kaliteli malzeme kullanarak 400-500 arası bir fiyat ile satışa çıkartabilmek için uğraşıyor.

Sanırım kısa bir süre sonra halledecek.
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    hiç hiç hiiç tavsiye etmiyorum. Burası Türkiye biz bile ilk görüşte şaşırıyoruz. Böyle bir şeyi alıp kapımızın önüne koysak millet sırf merakından kurcalar, hatta ''du bakayım içinde ne var'' diye ufak kesik bile atabilirler. Çoluk çocuk düşünemiyorum bile Anca bahçe için uygun olur ama bahçe olduktan sonra buna ne gerek var dimi ?
    İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.

banarlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 HS RACİNG MOTORS
    pahalıdır ya aa güzel bişi ama
    59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
    CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK

serimotorcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Racer 200 S
    tugla cimento en saglamı . Bu portatifte güzel ama dıştan çok ilgi çeker herkes gelip bakmak ister . Meraklıları çok olur. Ama yagmur icin iyi bir seçim
    Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...

0 Rh (-)

çok ii ama türkiyede böle bişi kullndığında etrafındaki magandalar bunnu keser yada zarar vericek şeler yapıcaklardır eminim

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler