İlk bakışta güzel ama kamp tecrübelerime dayanarak bunun çok fazla nem yapacağı (tavanda damlalar şeklinde) ve motora daha fazla zarar vereceğini düşünüyorum. Birkaç denyonun bunu sigara ile delme ihtimalide var.
İlk bakışta güzel ama kamp tecrübelerime dayanarak bunun çok fazla nem yapacağı (tavanda damlalar şeklinde) ve motora daha fazla zarar vereceğini düşünüyorum. Birkaç denyonun bunu sigara ile delme ihtimalide var.
hayabusası olan bir arkadaşım var.daha doğrusu babasının , prensip aynı yanlız yere sabit... daha öncede tekneler için falan kullanmış.ama yer kendi yeriydi yani.bence tahta konseptli bir yer inşaa ederseniz(köpek klübesi hesabı) belediyede bir şey demez.çünkü bu sistem açık olduğu durumlarda çok çabuk yıpranabilir.
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Bu başlığın ilk sayfasındaki katlanabilir portatif garajın satıldığı bir adres var mı?
Bu garajın aynısını bir arkadaşımızın kendi imkanları ile yapıp 150 liraya sattığını hayal meyal hatırlıyorum.Ayrıntıları bilen var mı?Kimdi o arkadaş?
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
hiç hiç hiiç tavsiye etmiyorum. Burası Türkiye biz bile ilk görüşte şaşırıyoruz. Böyle bir şeyi alıp kapımızın önüne koysak millet sırf merakından kurcalar, hatta ''du bakayım içinde ne var'' diye ufak kesik bile atabilirler. Çoluk çocuk düşünemiyorum bile Anca bahçe için uygun olur ama bahçe olduktan sonra buna ne gerek var dimi ?
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
pahalıdır ya aa güzel bişi ama
59 HK 790 - KIRMIZI MONDİAL 150 HS TEKİRDAĞ - BANARLI YOLLARINDA ( 37500 )KM ALLAHIN İZNİYLE DAHA ÇOK GİDECEZ
CASTROL SCOOTER 10 / 40 YAĞ - BUJİ NGK
tugla cimento en saglamı . Bu portatifte güzel ama dıştan çok ilgi çeker herkes gelip bakmak ister . Meraklıları çok olur. Ama yagmur icin iyi bir seçim
Hayata Vizö'RR'deN Bakmak AyrıcalıktıR...
0 Rh (-)
çok ii ama türkiyede böle bişi kullndığında etrafındaki magandalar bunnu keser yada zarar vericek şeler yapıcaklardır eminim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)