ahmetmert58 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar merhaba.
Artık kaskı yenilemenin vakti geldi. 2018 yılında aldığım Shoei Qwest model kaskım hem miladını doldurdu hem de dökülüyor. Belli bir bütçem yok ama açıkçası 15K tl'nin üstüne çıkmak istemiyorum. Hatta interkom ihtiyacımda var ve bu rakamın içinde hem kaskı hem de interkomu çözebilirsem çok güzel olur. Gelelim sıkıntımıza. Aslında Schuberth C3 pro modelinde karar kaldım fakat bu markayı satan ne kadar mağaza varsa ellerinde adam akıllı stok olmadığını görüyorum. Daha sonra c4 pro alayım dedim keza oda aynı durumda. Daha sonra şu dikkatimi çekti, Eskiden mağazalar cıvıl cıvıldı. Tek bir mağazada bir sürü marka ve bir sürü model-beden bulabiliyorduk. Maalesef şimdi neredeyse her firma belli başlı markalarda sınırlanıp az miktarda stoğa sahip. Sanırım hem döviz kurundan hem de gümrük kurallarından ötürü bir problemmiş gibi gözüküyor. Haftalardır araştırmama rağmen net bir sonuç elde edemediğimden burada size sormak istedim;
- İstanbul'da mototal, feyizoğlu, drdmotor, mototeks, motosikletonline vb. mağazaların dışında bildiğiniz schuberth satan mağaza var mıdır?
- Önerebileceğiniz başka marka-model kask nedir?
- Örneğin; "Onun yerine şu kaskı 7k'ya al yanında da 2k'ya bu interkomu al" diyebileceğiniz bir tavsiyeniz var mıdır?
Bu yaz arkadaşımla birlikte yunanistan-> italya-> dönüş rotasını henüz belirlemediğim bir tura çıkmayı planlıyoruz. Arkadaşımda benimle birlikte kaskını yenileyecek. bu yüzden kaskta öncelik olarak konfor bekliyorum. Yarım kask haricinde bütün kask modellerinin önerisine açığım. Bu çerçeveler doğrultusunda bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.