Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kask Stokları Hk.

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    RS 660, Tuareg 660
    Alıntı Cyan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Doğrudur ama işin kitabında böyle önlemler vardır. Yani bu tip önlemler işin kitabına aslen uyuyor. (Buna cevaben "Neyimiz kitaba uygun ki?" denebilir o da doğrudur )
    Ama bizim problemimiz bir kitapta yazan, hatta yazılabilecek anlatılabilecek bir problem değil, o yüzden evet kitaba uygun ama sorunun çıkma şekli kitabın anlatamayacağı şekilde.
    Düşünsene bir ekonomi kürsüsünde ders veriliyor. "Ülkede döviz sıkıntısı baş gösteriyor; faizleri indirip döviz yakmaya başlandığında.." diye cümle kurulsa....
    youtube.com/@bisuruyorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Schuberth c4 pro da tarih oldu C5 pro var artık !

ahmetmert58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nc 700 S
    başlık bir anda ekonomi ve gümrük kanunlarına dönmüş evet schuberth c5 yeni çıkan bir kask, alabilecek durumum da var ama o paralara çıkmak istemiyorum. shark spartan modelinin lorenzo catalunya modeline bayıldım doğrusu. bu hafta müsait bir zamanda gidip deneyeceğim. kafa yapım oval aslında fakat biraz büyük (61-62 cm) ve saçlarım uzun olduğu için umarım yapısı bana uyar yoksa çok üzülerek agv dükkanına gireceğim :( agv markasında da k5s şuan için aklımda ki model ama bilemiyorum k5'in yorumlarıda ortalarda kalıyor kimisi çok memnun kimisi de kurtulduğuna seviniyor.

espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Alıntı ahmetmert58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    başlık bir anda ekonomi ve gümrük kanunlarına dönmüş evet schuberth c5 yeni çıkan bir kask, alabilecek durumum da var ama o paralara çıkmak istemiyorum. shark spartan modelinin lorenzo catalunya modeline bayıldım doğrusu. bu hafta müsait bir zamanda gidip deneyeceğim. kafa yapım oval aslında fakat biraz büyük (61-62 cm) ve saçlarım uzun olduğu için umarım yapısı bana uyar yoksa çok üzülerek agv dükkanına gireceğim :( agv markasında da k5s şuan için aklımda ki model ama bilemiyorum k5'in yorumlarıda ortalarda kalıyor kimisi çok memnun kimisi de kurtulduğuna seviniyor.
    Ben shoei ve schubert kaskların fiyatlarına çıkamayınca caberg duke 2 alıp memnun kalmıştım. Tabi hala aklımda kaldı, bir gün zengin olursam shoei kask alacağım. Çene açılır kask istiyorsanız bu markayı da bir deneyin. Çeneden açılır kasklar arasında sharp testlerinden 5 yıldız almış en ucuz kasktı bu.

Alman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Burgman 650
    Bende de Schuberth S2 sport var. C3 pro ların fiyatı düşmüştür bakayım dedim 12 bin tl ye düşmüş. 15 küsüre C5 pro fiyatları vardı zaten. Alternatif olarak Caberg Duke 2 serileri önerilmişti. Gidip görmeden denemeden almak istemiyorum bende. Kapalı kask yerine çene açılır kask düşünüyorum ama bakalım.

Motosikleti
    Triumph Tiger 800 XCX
    Alıntı Alman_ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende de Schuberth S2 sport var. C3 pro ların fiyatı düşmüştür bakayım dedim 12 bin tl ye düşmüş. 15 küsüre C5 pro fiyatları vardı zaten. Alternatif olarak Caberg Duke 2 serileri önerilmişti. Gidip görmeden denemeden almak istemiyorum bende. Kapalı kask yerine çene açılır kask düşünüyorum ama bakalım.
    Caberg Duke serisini inceledim ve inanın malzeme olarak Schubert'le bir alakası yok. Schubert kullanan birisi olarak, gidip görünce çeneyi bir açıp kapatınca siz de bence aynı izlenimi alırsınız.

Yalnız forumda ne kadar schubert alma evresinde insan varmış, ben de dahil

Motosikleti
    Nc 700 S
    Alıntı pspfreak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Caberg Duke serisini inceledim ve inanın malzeme olarak Schubert'le bir alakası yok. Schubert kullanan birisi olarak, gidip görünce çeneyi bir açıp kapatınca siz de bence aynı izlenimi alırsınız.

Yalnız forumda ne kadar schubert alma evresinde insan varmış, ben de dahil
    bir kaç ay önce kendi ustama uğradığımda dükkanda bi caberg kask vardı. öyle bakınırken direkt olarak " çöp " dedi kask için. bana da pek güzel bi hissiyat vermemişti açıkçası.

schuberth olayınada gelirsek, çok fazla reklamı dönüyor ortada en sessiz kask diye. ben açıkçası beklentimi çok yüksek tutmuyorum çünkü ses almayan kask görmedim daha bu güne kadar. hiç deneme fırsatım olmadı ama kaliteli ve konforlu olduğundan şüphem yok açıkçası. dediğim gibi güvenlik zaten ortak noktamız olduğu için onu söylemiyorum bile, benim için ilk sırada konfor var. güneş vizörsüz kasktan çok çektim o yüzden güneş vizörlü alacağım ( evet biliyorum daha az güvenilir ). ses olayını zaten kulak tıkacıyla çözüyorsun o yüzden ses konusu aman aman bi problem değil benim için. bu arada kulak tıkacınıda motomax'ta ki alpine marka road tıkacından aldım, bu güne kadar neden almamışım bunu demiştim

Motosikleti
    Nc 700 S
    Arkadaşlar bu gün itibari ile shark'ın spartan model kaskını almış bulunuyorum. henüz 20-30 km kadar kullandım ve ilk izlenimim gayet iyiydi. bununla birlikte yıllardır aradığım ama bulamadığım, hayalimde ki eldiveni kaskı alırken şans eseri buldum. oda macna darko model eldiven. onuda almış bulundum ama yazlık eldiven olduğu için giyemedim. son olarakta interkom seçimimi sena 5r lite modelinden yana kullandım. onu da motomax'tan temin ettim. abidik gubidik çinli bir marka almaktansa ( daha önceden almıştım ) sena'nın en baz modelini almayı tercih ettim. yolda henüz kullanamadım ama evde kaska montajını yapıp denedim. ses seviyesi ve kalitesi çinli markalara göre bence gayet iyi. tabi bu kişiden kişiye değişkenlik gösterebilecek bir durum ama ben memnun kaldım diyebilirim. sadece çok bass hastasıysanız yeterli gelmeyebilir zaten bende de o merak yok

günün sonunda kask + eldiven + interkomu 9899 liraya halletmiş bulunmaktayım. eldiven süpriz çıktı onu almasam bu rakam 9000 tl civarında dolanıcaktı. şuan için hem ürünlerden memnunum hem de aklımdaki rakamı geçmemiş oldum. ürünleri bir müddet kullandıkça da kullanıcı yorumlarımı belirteceğim.

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)