kayış numarasına uygun kayış
Reklamlar
-
varyatör kapağını sökerken etrafında conta varmış onu parçaladım bilmeden. bir süre böyle sürsem sorun olur mu yakında bakıma gidecek zaten. ve
723.17.5 28 ölçülerinde kayış öneriri misiniz
https://imgyukle.com/i/QHjkst
https://imgyukle.com/f/2023/03/03/QHjkst.jpeg
Reklamlar
-
Contanın yenisini alıp veya kestirip geri tkabilirsiniz, varyatör sistemleri hakkında bir bilgim malesef yok ama o conta tahminimce dışardan gelecek su vb. gibi şeylerin kayışa gelmesini engelliyor diye düşünüyorum, kayış konusu ise üzerindeki marka olan Bando, Mitsuboshi ve Continental gibi kaliteli markaları kullanabilirsiniz.
-
rodaj bakımına az kaldı yağını kayışını kendim alayım servis taksın derdindeyim ama numarayı aratınca tek bir ürün çıkıyor dediğiniz markalarda uygun kayışı bulamadım maalesef.
-
Rodaj bakımında niye kayış değişme isteği duydunuz ki? Biraz baktım motosikletiniz 50cc ama üzerindeki kayış markası kaliteli güzel bir marka, eğer motosikletinizin servisi iyi bir yer değilse o contayı takmadan bile toplayabilirler hem her servis parçaları sizin alıp onların takmasını kabul etmeyebilirler.
-
O contayı parça parça oraya yapıştırdığınızda eksik kalıyorsa tamamını sökün ve kullanın bir şey olmaz. O kayış da on bin km dayanır zaten.
-
motosikletin facebook grubunda bu markanın başka bir versiyonu ile değişmesi taraftarı çekiş konusunda avantaj sağlıyormuş
sadece yağını kendim aldım başka bir şey yapmadım
-
burak r25 adlı üyeden alıntı
motosikletin facebook grubunda bu markanın başka bir versiyonu ile değişmesi taraftarı çekiş konusunda avantaj sağlıyormuş
sadece yağını kendim aldım başka bir şey yapmadım
O tavsiye edilen ölçü neymiş?
-
727.5-18.5-30-8.5 s19-002 bando
ya da continental marka kayış öneriyorlar herkes bir şey diyor yahu çok karıştı kafam
-
Orijinal ölçüden 4 mm uzun, 1 mm geniş ve kasnağa oturma açısı 2 derece farklı. Bunlar fazla değil ama bence yararı olmaz bilakis zararı olabilir. Hele şu kayış ömrünü tamamlamadan hiç bulaşmayın. Sınırlayıcı bir şey varsa ona bakın ya da biraz eskiyince daha iyi galet alın derim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)