Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

kayış numarasına uygun kayış

REKLAM ALANI

Motosikleti
    sym jet x 125
    varyatör kapağını sökerken etrafında conta varmış onu parçaladım bilmeden. bir süre böyle sürsem sorun olur mu yakında bakıma gidecek zaten. ve
    723.17.5 28 ölçülerinde kayış öneriri misiniz

https://imgyukle.com/i/QHjkst
    https://imgyukle.com/f/2023/03/03/QHjkst.jpeg

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Contanın yenisini alıp veya kestirip geri tkabilirsiniz, varyatör sistemleri hakkında bir bilgim malesef yok ama o conta tahminimce dışardan gelecek su vb. gibi şeylerin kayışa gelmesini engelliyor diye düşünüyorum, kayış konusu ise üzerindeki marka olan Bando, Mitsuboshi ve Continental gibi kaliteli markaları kullanabilirsiniz.

Motosikleti
    sym jet x 125
    rodaj bakımına az kaldı yağını kayışını kendim alayım servis taksın derdindeyim ama numarayı aratınca tek bir ürün çıkıyor dediğiniz markalarda uygun kayışı bulamadım maalesef.

Motoseverrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ns 200 15" Spontini 110 23"
    Rodaj bakımında niye kayış değişme isteği duydunuz ki? Biraz baktım motosikletiniz 50cc ama üzerindeki kayış markası kaliteli güzel bir marka, eğer motosikletinizin servisi iyi bir yer değilse o contayı takmadan bile toplayabilirler hem her servis parçaları sizin alıp onların takmasını kabul etmeyebilirler.

Motosikleti
    Lambretta V200 Special
    O contayı parça parça oraya yapıştırdığınızda eksik kalıyorsa tamamını sökün ve kullanın bir şey olmaz. O kayış da on bin km dayanır zaten.

Motosikleti
    sym jet x 125
    motosikletin facebook grubunda bu markanın başka bir versiyonu ile değişmesi taraftarı çekiş konusunda avantaj sağlıyormuş
    sadece yağını kendim aldım başka bir şey yapmadım

Motosikleti
    Lambretta V200 Special
    Alıntı burak r25 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikletin facebook grubunda bu markanın başka bir versiyonu ile değişmesi taraftarı çekiş konusunda avantaj sağlıyormuş
    sadece yağını kendim aldım başka bir şey yapmadım
    O tavsiye edilen ölçü neymiş?

Motosikleti
    sym jet x 125
    727.5-18.5-30-8.5 s19-002 bando
    ya da continental marka kayış öneriyorlar herkes bir şey diyor yahu çok karıştı kafam

Motosikleti
    Lambretta V200 Special
    Orijinal ölçüden 4 mm uzun, 1 mm geniş ve kasnağa oturma açısı 2 derece farklı. Bunlar fazla değil ama bence yararı olmaz bilakis zararı olabilir. Hele şu kayış ömrünü tamamlamadan hiç bulaşmayın. Sınırlayıcı bir şey varsa ona bakın ya da biraz eskiyince daha iyi galet alın derim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)