Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

YAMAHA ALMAYIN YAMAHA Fiyatları şişirilmeye davam ediyor.

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    duke 390
    bende vardı debriyajda istop etme.daha önce yazdım.subap ayarı yapınca düzeldi.anormal bir durum değil gayet normal bişe.siz abartıyorsunuz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı arndiol adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birazdan "yaparlar en dogal hakları ne var ki bunda" diyip artık gir cıktan leğen olmuş tayfa gelir
    Kimmiş onlar? Hemen linç edek! İddia ediyorum ki forumda benden çok Hayin Yamaha diyen yoktur. Ahanda yine diyorum: Hayin Yamaha!

fancydriver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 7
    Fiyatların bu denli yüksek olması bizim hatamız. Ses çıkartmıyoruz. İnternette yazıp, reelde çevremize öykünerek ses çıkartıyoruz anca.

Voge diye bir marka var. 500DSX modelinin yurt dışı satış fiyatı 110 bin lira civarı(kuzenim aldı, İngiltere, sıfır motor) ama aynı motor bize gelince 190 lira. Allah aşkına böyle bir fark olabilir mi?

Yani falanca kamu alanında işe girmeye çalışan insanlar, twitter'dan sürekli hashtag açarak, twit atarak bir şeyleri başarıyor ama iş bize gelince... Fazla tembeliz "motorcu"lar olarak.

Biz almazsak, "seve seve" normalleşecek fiyatlar.

Bu arada tedarik sorunu var deniliyor. Diğer firmalar nasıl getiriyor? Fiyat politikası düzgün firmalar nasıl bu işi döndürüyorlar?

Sorun bizde.

Psyduck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XSR700
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet tam olarak pulsar ns 200 lerdeki sorunun aynısı. Bu soruna benzer sorunla daha önce karbüratörlü ybr 125 de karşılaşmıştım. Motor henüz soğukken yavaşlama ve durma anına yakın debriyajı çekince devir düşüp stop ediyordu. Ama onun sorunu karbüratör hava ayarının düzgün olmamasıydı. Karbüratörü temizleyip güzel bir hava ayarı yapınca sorun büyük ölçüde çözülmüştü.

Enjeksiyonlu motorda bunun yaşanması çok ama çok garip. Bence ufak bir sorun da değil. Acemi birisi sıkışık trafikte panik yapıp kaza bile yapabilir bu durumda. Bajajın acilen bu konuya çözüm bulması lazım.

Birde nalet sorun o kadar garip ki her motorda da olmuyor, bazı motorlar saat gibi çalışırken bazıları sizinki gibi sorunlu, çok ilginç...
    Trafikte aralardan geçerken 2 kere beni çok korkuttu. Hafif bir motor da değil öyle kolay tutulmuyor. Bir keresinde tam aradan geçtim stop etti, bakışım da marş düğmesine düşünce dengemi kaybettim, zar zor toparladım da durdum. Arkadaki araba da dikkatli sürücüymüş çarpmadan durdu o da.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı kitarokitaro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamün Aleyküm Hayırlı Cumalar arkadaşlar.

Daha Önce de ben ve bir arkadaş daha YAMAHA fiyat politikası ile ilgili konu açmıştık. Arkadaşlar araılık ayından beri kovalıyorum yamaha xsr 125 alıcam diye. Fiyatlar akseuarlarlarla birkikte şişiriliyordu. Şu an iş boyut atladı. Hemen anlatıcam. Sayı siteden bir adet sıfır buldum yine aksesuar dayamışlar fakat nispeten diğerlerine göre daha alınabilirdi. Bu ilanı farkedip adamları adadım ama Gün Cuma idi arkadaşım ameliyatlı olduğu için izin alma şansım yoktu. Xxx yamaha firmasını aradım Cumartesi noter kapalıymış yermde çok uzak git gel olmasın hafta içi geleyim ozaman dedim. Salı günü gelicem demek için aradım. Motoru sattık dediler. Neyse buraya kadar diyeceksiniz ki normlal birisi erken davramış almış.

Bu gün 03.03.2023 Cuma Sarı siteye her sabah olduğu gibi baktım ki ( kalıbımı basarım o motor bu motor ) x bir galeride 157 binden satışa çıkmış. Nereden anladım o motor olduğunu ; aralık ayından beri kovalıyorum aksesuarla satılan bu motorların girin bakın hepsinde akseuarlar farklılık gösteriyor hiç birinde birebir aynı değil. Fakat bunda bire bir aynı. Ayrıca motor 1 km de . Normalde söyleyim ama yine de olur ya %1 ihtimal tutar diye zan altında kalmasınlar diye bayi ve galeri ismi vermiyorum. Bu işlerin bağımsız değilde danışıklı olduğundan şüphe ediyorum.
    Çünkü aynı kısa zaman diliminde aynı marka modele ait başka ilanlarda kayboldu ve ufak ufak daha fahiş fiyatlı sıfır ve ikinci el ilanları görmeye başladım.Bu kadar tesadüf edermi bilemiorum. Dolar da uzun zamandır ciddi bir kıpırdama yok altında bir ara yüksel sede düşüşe geçti bence yaz için fiyat şişiriyorlar başka bir şey değil. Liste fiyatlarında aşırı abartma şanşları olmadığı için bu yollara baş burduklarını düşünüyorum. Buradan Yamaha ve fiyat şişiren ve şişirecek olan bütün firmaları kınıyorum. Özellikle yamaha tercih etmememizi tavsiye ediyorum. Protesto ediyorum.
    Alan galericiyi tebrik ediyorum..ucuza mali kapmis.sen ise kapamamisin olay bu.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...61973940/detay

Ama uzulme,bak 220 km de 6 bin fazla istiyor,ustelik plakali.kacirma uzulursun
    espresso bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)