Fuardan beklentim , bedava bilet yoksa gitmem yalan yok.
Hırbo bunedir arkadaş.Böyle bir şey buradaki WD40 standında olsa.Kombine alıp her beş dakikada bir bir wd40 aldırır adama.
Kırkından sonrasını teneşir paklar derler.Biz Elliyi geçtik.Adamı arabanın bagajına atarlar deprem bölgesinde gömerler.
Amannn diyimmm.
Cevap için teşekkürler
Giyim kuşamda %80, motosikletlerde %30 indirim. Bizim milletin beklentisi.
İndirim takip eden varsa fuardaki markalardan ziyade fuara katılmayan markaları takip etsin bence. Fuar zamanı değişik değişik indirimler yapabiliyorlar.
Fuar artık boş bir oluşum bence bir amacı yok, yapılmak için yapılıyor artık. Belki sponsorlu bedava bilet gelir bana. Onun ile de bir gün giderim gidersem. Bedava bilet vermeseler kaldırıp gider miyim hiç sanmıyorum.
Ula, geçen sene isim vermeyeyim bir firma giyim satıyor. Kendi sitesinde daha ucuz ürün. Ne anlamı var fuara gelmenin. Kotlar olmuş 2000-2500 lira, yurt dışında global firmalar marka değeri ile satmıyor o paralara kot. Bari fuarda indirim yap, maliyete yakın az ürünle de olsa satış yap reklamın olsun. 2 sene sonra çöp oluyor nasılsa o ürün, adam gelip yine senden alsın.
Motosiklette indirim zaten yok artık, motosiklet yok gerçi. Fuarda ad yazdıranlara satış konusunda öncelik vereceğiz deseler fuarın kapısında 8km kuyruk olur.
Honda, yamaha gelecek mi gelmeyecek mi belli değil. Bence geçen seneki gibi yapacaklar.
Fuarı mv agusta ile kawasaki taşıdı geçen sene, mv'den de KTM'i çık bu sene pazarın yüzde kaçına hitap ediyor bir bak.
Farklı modeller görmek, dostlarla denk gelmek, çıkışında oturup bir şeyler tıkınmak, bazı markaları bir arada görmek Kadıköy şirinevler gezmekle uğraşmamak açısından güzel ama hiçbir artısı büyük değil artık fuarın.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Z-Moto aslında Habaş YK Başkanı'nın hobisi gibi bir firma, grup şirketleri arasında gözükmüyor. Lakin adamda motorlu taşıtlara yönelik çok değişik bir tutku varmış, kısaca araba ve motosiklet hastası olduğunu duymuştum. Yaşı geçkin olmasına rağmen 4 silindir değişik bir Kawasaki kullanıyormuş, enteresan bir insanmış.
Grup şirketlerinden birindeki bir şirket arabasının debriyaj balataları 10.000 km dolmadan bitmiş. Araç kiralık değilmiş ve şirketin kendi malıymış. Koskoca Yk Başkanı o çalışanı telefonla bizzat arayıp "Evladım yeni arabanın debriyaj balatalarını bitirmeyi nasıl başardın?" diye haşlamış.
Fuarlar kapitalizmi ayakta tutan tüketim çılgınlığının organları.
hediye bilet bulursam giderim sağolsun dostlarımız çok bilet işini hallediyorum, bir şey olmasa bile her sene katılırım muhabbet iyi sarıyor
geziyoz tozuyoz işte maksat kalabalık etmek.
Patron efsane. Maalesef bu en basit örnek bu konudaki.
Fuarla ilgili beklentim, adventure scooter sayılabilecek yeni 1 2 model gelmesi ve motosiklet almam. Tekrardan..
2014 yılından itibaren her fuara gittim. Maksat bir şey almak bile değil, o havayı solumaktı benim için. Motosiklet alamasam da ekipman almıştım. Bir tek geçen sene gidemedim. İnşallah bu sene giderek bu açığı kapatacağım.
fUARDAN BEKLENTİM BEDAVA BİLET YOKSA DEĞECEĞİNİ SANMIYORUM ( KENDİ AÇIMDAN
)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)