Bedava bilet olsa bile gitmem
Her sene bir önceki seneden daha kötü bir fuar oluyor malesef. Bedava biletim olursa ve yolumda o tarafa düşerse giderim başka türlü gitmem. Pendikten yeşilköye keyfi gidecek kadar delirmedim daha
İyi -kötü belki biraz göreceli ama katılımın düştüğü kesin. Yanlış hatırlamıyorsam bir ara 100.000+ ziyaretçi olarak pazarlanıyor, rekorlar açıklanıyordu.
Geçen sene 91.627'de kalmış.
Pazar da bir noktada doyuma ulaşacak tabii. Şiddeti artan ekonomik sıkıntılar da bu süreci hızlandırıyor.
2-3 ay oluyor herhalde, tam hatırlamıyorum. Konya'da ekmek 2.5 liradan 4'e çıktı diye protesto falan olmuştu galiba. Ulen biz ne zamandır 5'ten yiyoruz. İstanbul da farklı değildir herhalde. Tabana yayılıyor yani.
Ortadirek, altın biraz üzerinde takılabiliyor belki. Ama onda da motor değiştirecek güç kalmadı.
Du bakali n'olcek? (Aziz Nesin'in aynı adlı hikayesinden)
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Son gunun kapanisinda, standlar artik toparlanirken ekipman icin iyi bir pazarlikla ucuza biseyler alinabilir. Yillar once AGV kaskimi 1250 tl ye satilirken 750 ye alabilmistim
Şansa denk gelmiş senin kask. Millet diğer zamanlarda bile standların çok yoğun olduğundan, aradığı ürünü bulsa bile, uygun bedeni bulamadığından şikayet ediyordu.
Yani orada alım yapacağına güvenip de gitmemek lazım. Denk gelirse ne âlâ. Tommygun'ın dediği gibi, fuara katılmadığı halde, online/mağaza indirimi yapanları takip etmek bana da daha mantıklı geliyor.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Motorsiklet için bir iki yağ, motorsiklet yazlık eldiveni ve bir adet bot alacağım. İlk defa gideceğim daha önce böyle bir fuara gitmedim. Acaba çok güzel bir indirim olur mu ? Motulun zincir yağları, alpinestars ya da dainese markalar bulunuyor mu? Bilenler paylaşırsa çok sevinirim.
Honda ve Yamaha yine yok, boşuna para vermeyin. Beleş bilet bulursam giderim ancak.
Geçen sene kötüydü umarım bu sene daha da kötü olmaz tek beklentim bu. Zaten katılan firmalar da git gide azalmaya başlıyor.
Puhahaha, gerçek mi? Honda ve Yamaha'sız motosiklet fuarı da ne bileyim? Hadi Yamaha'yı geçtik, bu sene 2 (yeni) + 1 (Türkiye'ye yeni gelecek) model çıkarıyorken Honda nasıl olmuyor çok garip. (Madalyonun öteki yüzünde: Bu modellerin fiyatları fuar kitlesinin %99'una hitap etmiyor aslında, çok mantıksız da olmayabilir...) (Not 2: +1 olan CB500X'in de geleceğini düşünmüyorum aslında...)
Dün arkadaşıma motor almak için dolandık biraz.
Honda'ya gittik, neyin geleceği neyin gelmeyeceği belli değil.
KTM'e gittik siparişimizi geçtik neredeyse, hadi bugün değilse de yarın. Sanki motor satıyorlar da fuarda olsalar kime ne olmasalar kime ne. Ne Honda Yamaha sevdasıdır bu yahu.
Ben de Hondanın getireceği yeni CRF250 Rally için fuara gitmeyi, hatta eğer yetişirse motoru alıp aksesuarlarını da orada taktırıp Ankaraya öyle dönmeyi düşünüyordum.
Honda ve Yamahanın katılmama durumunu duydum dün.
Bu durumda gelmenin de bir mantığı kalmıyor.
Hayırlısı olsun bakalım.
baya baya beklentiniz var yani fuardan allah akıl fikir versin şu fuara net 3 4 sene gidilmez boşa yormayın kendinizi.honda yamaha yok diyorlar lan motormu var adamların sergileyeceği göstereceği.şu an çoğu otomobil firmasında bile test aracı yok gidişat vahim.belki kask eldiven işi için gidilir ki aynı firmalar internettende indirim yapıyor
Arkadaşlar kaçımız motor satın almak için fuara gidiyoruz? Zaten Honda ve Yamaha'nın her modelini yollarda görmüyor muyuz? Şey etmişim Cb 500X'i, fuarda görmesek de olur. Geçen sene Mv Agusta, Harley standları muhteşemdi, Honda'dan bağımsız Goldwingciler de kulüp olarak güzel bir program yapmıştı. Bence her gün göremediğimiz ve hakkında sağlıklı bilgi alamadığımız motorları görelim, inceleyelim, soru soralım.
Yamaha katılsa ne olur katılmasa ne olur? R25, Mt25 görmek için fuara mı gidelim?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)