2500'e kadar motosiklet botu
Reklamlar
-
Son ekipman olarak artık motosiklet botum oldu ve onuda alıp tamamlamak istiyorum herşeyimi bütçe yaklaşık 2500 altında iyi bir fiyat performans ürünü varsa oda olur,üstüne +500 çok daha iyi olur dediğiniz ürün varsa oda olabilir,bir kaç tane ürün beğendim Shima SX-6 gibi.Motomaxta 4Riders ında botları var 1k gibi fiyatlarda tavsiye eder misiniz ?
Reklamlar
-
bütçeyi zorlayıp iyi bir bot alırsanız hem iyi korur, hem rahat ettirir hem de uzun vadede kolay kolay eskimeyeceği için ucuz bot almaktan ucuza gelir.
motosiklet botu olsun, diğer botlar olsun ayağa giyilen şeylerde hep "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" lafını doğru çıkıyor.
6 yıl önce aldığım botlar artık Türkiyede satılmıyor, ama 6 yıl önce bütçemi çok zorlayıp yuh bu fiyat ne ama ne yapalım alırım, kendimi zorlar öderim taksitlerini dediğim botlarım hala eskimedi ve yaz kış hep çok rahat ediyorum. Artık eskise de yenisini alsam dediğim oluyor ama bu ekonomik şartlarda ve bu haliyle en az 3-4 yıl daha giyerim bunları.
Bir ikinci önemli konu da ayağa giyilen şeyleri mutlaka ayağınıza deneyerek alın. markalar arasında numara farkları oluyor mutlaka. Gidin mağazada deneyin alın.
-
espresso adlı üyeden alıntı
bütçeyi zorlayıp iyi bir bot alırsanız hem iyi korur, hem rahat ettirir hem de uzun vadede kolay kolay eskimeyeceği için ucuz bot almaktan ucuza gelir.
motosiklet botu olsun, diğer botlar olsun ayağa giyilen şeylerde hep "ucuz mal alacak kadar zengin değilim" lafını doğru çıkıyor.
6 yıl önce aldığım botlar artık Türkiyede satılmıyor, ama 6 yıl önce bütçemi çok zorlayıp yuh bu fiyat ne ama ne yapalım alırım, kendimi zorlar öderim taksitlerini dediğim botlarım hala eskimedi ve yaz kış hep çok rahat ediyorum. Artık eskise de yenisini alsam dediğim oluyor ama bu ekonomik şartlarda ve bu haliyle en az 3-4 yıl daha giyerim bunları.
Bir ikinci önemli konu da ayağa giyilen şeyleri mutlaka ayağınıza deneyerek alın. markalar arasında numara farkları oluyor mutlaka. Gidin mağazada deneyin alın.
Doğru diyorsunuz,zaten bana göre de kasktan sonra en önemli ekipman bot bence her ne kadar en sonada kalmış olsa ,ayak kırıklarının iyileşmesi uzun sürdüğü gibi iyileştikten sonra eskisi gibi de olmayabiliyor birdaha.Sanırım ısrarcı olacağım tek şey tarzıma uyduğu için kısa bot istiyor olmam.Dediğim gibi motomaxtan Shima SX-6yı,FcMotodan'da Alpinestars'ın Faster 3 ünü beğendim.Bütçe 2500 olsada +1000 e kadar çıkabilirim,fiyatını hakeden bir ürünse.Önerilerede açığım.
-
denizz1 adlı üyeden alıntı
Doğru diyorsunuz,zaten bana göre de kasktan sonra en önemli ekipman bot bence her ne kadar en sonada kalmış olsa
,ayak kırıklarının iyileşmesi uzun sürdüğü gibi iyileştikten sonra eskisi gibi de olmayabiliyor birdaha.Sanırım ısrarcı olacağım tek şey tarzıma uyduğu için kısa bot istiyor olmam.Dediğim gibi motomaxtan Shima SX-6yı,FcMotodan'da Alpinestars'ın Faster 3 ünü beğendim.Bütçe 2500 olsada +1000 e kadar çıkabilirim,fiyatını hakeden bir ürünse.Önerilerede açığım.
3600 lira civarında incik koruması dahil olan kısa botlardan bulabilirsiniz.
-
-
denizz1 adlı üyeden alıntı
Doğru diyorsunuz,zaten bana göre de kasktan sonra en önemli ekipman bot bence her ne kadar en sonada kalmış olsa
,ayak kırıklarının iyileşmesi uzun sürdüğü gibi iyileştikten sonra eskisi gibi de olmayabiliyor birdaha.Sanırım ısrarcı olacağım tek şey tarzıma uyduğu için kısa bot istiyor olmam.Dediğim gibi motomaxtan Shima SX-6yı,FcMotodan'da Alpinestars'ın Faster 3 ünü beğendim.Bütçe 2500 olsada +1000 e kadar çıkabilirim,fiyatını hakeden bir ürünse.Önerilerede açığım.
siz de demişsiniz, bot kask kadar önemli. Almışken koruması tam olsun uzun bot alın.
Ben bot alırken bu marka ok hoşuma gitmişti ama ayağıma uygun numarası kalmamıştı, başka bir markanın benzer fiyatlarda olan uzun botunu almıştım. https://www.motomax.com.tr/forma-adv...otu-kahverengi
-
Kasım 2021'de Duratech Milano almıştım 580 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Güncel fiyatı 1100 ile 2000 lira arası değişiyor. Yaz-kış devamlı günlük olarak kullanıyorum, yıpranmadı bile. Bağcığından cırtcırtına, tabanından ısı yalıtımına her noktada memnunum, öneririm.
https://www.amazon.com.tr/DURATECH-M...130&th=1&psc=1
-
HappyPuppy adlı üyeden alıntı
Kasım 2021'de Duratech Milano almıştım 580 liraydı yanlış hatırlamıyorsam. Güncel fiyatı 1100 ile 2000 lira arası değişiyor. Yaz-kış devamlı günlük olarak kullanıyorum, yıpranmadı bile. Bağcığından cırtcırtına, tabanından ısı yalıtımına her noktada memnunum, öneririm.
https://www.amazon.com.tr/DURATECH-M...130&th=1&psc=1
Fiyatı uygunmuş gerçekten görünüş olarak ta güzel duruyor araştırıp alınabilir, teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)