https://www.honda.com.tr/motosiklet/...-bilgilendirme
Ya birak bu isleri Honda abi,dogru duzgun motor gelmiyor iki yildir.
Bu durum devam edecek anlasilan..sen kaybedersin honda.millet dl 650 aliyor artik haberin olsun.
https://www.honda.com.tr/motosiklet/...-bilgilendirme
Ya birak bu isleri Honda abi,dogru duzgun motor gelmiyor iki yildir.
Bu durum devam edecek anlasilan..sen kaybedersin honda.millet dl 650 aliyor artik haberin olsun.
araç gelmiyor, gelen araçlar için bayilerin denetimi yok. herkes sıçmış durumda.
Geçen hafta arkadaşım Nc750 aldı bir bayiden 325bin liraya. Bayi motoru bir honda bayisi taniğından ayırtarak alıyormuş yani gelen motorları zaten bayiler el altindan para alarak galeriye satıyor malesef durum bu
Honda Cbr250 de çuvallamıştır evet 10 tane cbr dan 2 si krank kesiyor yakışıyormu Honda ya ? lojistik veya tedarik sorunu için çuvalladı denemez , tüm dünyada üreticilerin benzer problemleri var..
Almayın abi şişire şişire göklere çıkardınız. Haa bunu ben diyorum bugune kadar 15 den fazla motosikletim oldu belki ama 2 tanesi yamahaydı. Artık baska markalara yonelmeye karar verdim.
Hmm bu pandemikin sadece Honda’yı etkilemesi kötü olmuş tabi,
Pandemik olmayan hintlisi çinlisi Türk pazarını motora boğdu hal böyle olunca.
Arkadaslar bugun honda turkiye gmy si Bulent Kilicer ile sohbet ettik biraz..sektor nereye gidiyor,secimler,ulkenin ekonomik,politik ve ahlaki olarak yuvarlanmasi nerede duracak diye tatli bir sohbetimiz oldu.
Konu arac olmamasina,karaborsa olmasina geldi.
"Bulent Bey,ktm,yamaha,bmw, gayet guzel motor getiriyor nedir honda nin problemi ?" ,dedim.
"Yillardir hakettigimiz marka degerini turk kullanicilarindan goremiyoruz,hala japonun tofasi diyorlar ..biz de malimizi avrupa ya gonderdik fazla fazla gonderdik ustelik.,turklerin akli basina gelene kadar,degerimizi anlayana kadar boyle devam edecek",dedi
Hak verdim vallahi.
Gmy iyi sallamış desem çokmu agresif olurum , ticaret bu kardeşim , hepsi kâr odaklı çalışıyor , falanca millet şöyle demişmişde o ülkeye ambargo koyduk bunlar komik söylemler , Honda büyük ihtimalle TR ye güzel indirim yapıyordu , ürettiği motoru Avrupa da daha güzel kârla satıyorsa senin benim ne dediğimi mi dert edecek..
Hondaya mail attım screenshlarla ve sayfa urlsi ile ayrıyetten kendisinede linkedn den yazacağım birazdan bir gmy bu şekilde konuşamaz
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------
Ayrıyetten adam 2000 çukurova iktisat mezunuymuş hocalarımdan tanıyan vardır kesin ordanda ulaşmaya çalışacağım biz yana yana motor ararken bu iddia gerçek ise bende çığırtkan gibi ortalığı ayağa kaldırırım
Ben de Akıl Fikir beyle görüştüm. Gülmekten konuşamadık ama
Olm hasmet sen neden boyle yuzsussun ? Ya birbirimize demedigimi birakmadik,hala gelip basliklarimda yaziyosun pes.
Olm yokmusum gibi davranamiyosun ?
Hayir, forumda kalan 15 kisi de sikildi bu durumdan artik.Bana forum zararlisi diyosan adam gibi adam ol basliklarimdan uzak dur.
Tv de bekir bozdag i gorunce nasil midem bulaniyosa ayni sekilde midemi bulandiriyosun.
Buna hakkin yok..
Genel bilgilendirme:
Bu arada ozellikle " japonun tofasi" ifadesini koydum ki saka yaptigim anlasilsin.ciddiye alindiysa ozur dilerim ama kendi capimda eglenmeye,japonun tofasi hondadir diyenlerle dalga gecmeye tabiki hakkim var.
Kusura bakmayin
Svg
Gerekirse orayada yazarım evet ismim salih dalkılıç saçma sapan nick nameler adına saklanmayı sevmem hiçbir zaman hırboş attığım emailin bir taslağınıda sana gönderebilirim istersen
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
Japonun tofaşı çünkü
Salih biz senin kadar delikanli degiliz napalim.
Hala tofas diyor ya..
https://www.youtube.com/watch?v=NeFq...nel=SENNAmovie
Dunyanin en ikonik sporcularin altinda hep bir honda vardir..
Ustun honda teknolojisi ile son iki senedir f1 de domine ettik allaha sukur.
Tofasmiss..pehhhh
Dio,cb125,cbf150 alirsan,boyle dusunebilirsin.
Diger tarafta goldwing alan da motorlarin roycle riycle buuu,afrika alan da alemin krali bu diyor.
Xadv alan da amma tarz motora biniyorum derken,cbr1000rrr alan da motor dunyanin en guvenli yaris makinasina biniyorum diyebilir.
Bakis acini degistir biraz Salih.Buyuk dusun yigenim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)