Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Motosiklet tavsiyesi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    burak.findik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2015
    Şehir
    mersin
    Motosikleti
    bajaj pulsar 200 ns
    Herkese merhabalar...evim mersinde olmakla beraber adanada yasiyorum..gunluk git gel 150 km yol yapiyorum ve tabi maasin bir bolumu yakita gidiyor...yolda beni ezdirmeyecek mumkunse 90 100 km sabit hizla gidebilecek dusuk yakit tuketimli bi scooter aramaktayim...benzin fiyatlari malumunuz bundan oturu az yakmasi onemli..scooter olma sebebi yagmurlu gunlerdede kullanabilmek,naked motorlarda pacalarim flan on tekerden sicrayan sularla sirilsiklam oluyor...suan rks titanic 150 s kullaniyorum yakit super fakat hem soguk hem islakla kesinlikle basedemiyor...ayrica sabit 90 la gitme konusundada az zorlaniyor gibi...cevaplar icin simdiden tesekkurler
    +bence az daha koy ybr al..
    -abi ekmek almaya gidiyordum ben....
    +olsuuuuunnnn japon aaaaaaallllll...lafımı dineeeee.....l


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Benim evden işe gidip gelmem İstanbul içinde git gel 100 km'yi biraz geçiyordu. 125cc scooter bakıyordum, küçük scooter ile bu uzun yol zor diye ikna ettiler, bütçemi zorlayıp xmax 250 aldım.
    Yağmurlu günlerde botlarım bile ıslanmıyor. Hemen hemen hiç rüzgar almadığım için çoğu zaman montun üstüne yağmur azsa yağmurluğu giymeye bile üşeniyorum.
    Bu piyasada pahalı kalıyor ama tavsiye ederim.

  3. #3
    burak.findik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Haziran 2015
    Şehir
    mersin
    Motosikleti
    bajaj pulsar 200 ns
    Valla xmax olmus 2. Eli 140 bin...okadar cikamam max 60 en fazla 70 bin e cikabilirim...2. el olmasi sorun degil bende deli gibi km yapicam zaten sıfır alip 3 ayda km yi 15 bin yapmanin bi anlami yok gibi geliyor
    espresso bunu beğendi.

  4. #4

    Üyelik
    25 Ekim 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Artık Yok...
    Yaptığın yolda scooter en doğru tercih en başta doğru tercihinden ötürü tebrik ederim ikincisi de pcx öneririm yakıt cimrisi bir motor nmax sonrası biraz yakıtı gözden çıkarıyım dersen xmas forza bak derim .. Tabii bütçeni bilmiyorum .

  5. #5
    BOO_74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2006
    Motosikleti
    Dominar 400UG tour ‘22, Xmax 250 '19
    Pcx/ nmax işini görür, bakımını düzgün yaptırırsan süpriz yaşamazsın. Bu makineler için 50-60 bin km birşey değil, bakımlı olduğu sürece. Adana-Mersin yolunu ben de çok yaptım, dağılma olasılığı olan makinelere hiç bulaşma, ekipmanını eksik etme scooter diye ;)

  6. #6
    tommygun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Temmuz 2015
    Şehir
    İzmir, Pornova
    Motosikleti
    Ülkedeki en yüksek km.li Kawasaki Er6F (2008)
    Pcx/Nmax elbette bu sınıfta en ekonomik ve kaliteli araçlardan bazıları. Eğer 60-70.000 TL fiyat bandında temiz bulursanız kaçırmamanızı tavsiye ederim.

    Ben yine de günlük 150 km yol için en az 250 cc bir motorun daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Çok öyle maxiscooter uzmanı değilim ama bütçem sizinki kadar olsaydı Sym'nin Gts 250i Evo modeline bir bakardım.
    espresso bunu beğendi.

  7. #7
    espresso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Kasım 2016
    Şehir
    Trakya
    Motosikleti
    Suzuki Vstrom DL650 XT
    Bugün 125km yola gittim, git gel 250km oldu.
    Yolun bazı yerlerinde önde 80-90'la giden araçları xmax 250 ile sollayamadım çünkü karşıdan ara ara araçlar geliyordu, yol virajlıydı, boşluk anında, yerdeki çizgiler kesikliye dönüşüp de karşıdan yolun tamamı görünür olup karşıdan gelen yokken yakalayıp gazlayıp anında hızlanabilmek lazım, öyle durumlarda xmax 250'nin yetersizliği farkediliyor. yoksa şehir içi hızlarında hızlanması gayet yeterli ama uzun yolda yetmiyor, 100'den sonra canı yok, hele karşıdan rüzgar geliyorsa falan 120-130 rahat yapıyor ama düz yolda yapıyor.
    tommygun bunu beğendi.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)