Alüminyum arka çanta sorunu yaşıyorum en uygun GP kompozitte buldum
acaba sağlam başka bir alternatif varmıdır ?
Alüminyum arka çanta sorunu yaşıyorum en uygun GP kompozitte buldum
acaba sağlam başka bir alternatif varmıdır ?
TRS - ATK falan daha ucuz olabilir belki bilemedim
Sanıyorum bir de DESAİNDMEN diye bir marka var. Belki isminde harf hatası yapmış olabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:33 ----------
Doğru ismi DESANDMAN imiş
bursevi
Sorun derken uygun fiyatlı bir model mi bulamadınız yoksa bulduklarınız sizin motora ya da göz zevkinize pek uygun değil mi?
Gp kompozitten arkadaşım satın aldı. Yanlış bilmiyorsam 57 litre olanı aldı. Yağmurda su geçirdiğini ve üzerinde çalışması gerektiğini söyledi. Belki sadece onunki öyledir bilemiyorum ama bunu duyunca ben de başka bir arayışa girdim. Kaliteli arka çanta aramaktayım.
metal çanta olarak tresex tavsiye ederim hem sağlam hem yerli kendim ve çevremde birçok arkadaşım kullanıyor
daha önce giwi de kullandım sağlamlık olarak ondan sağlam ama biraz ağır malzemesi güzel
Bende Desandman kullanıyorum uzun zamandır memnunum gp ile kıyaslamamak lazım gpninki plastikimsi ve memnun olan görmedim hiç.
Fiyatlar çok yüksek
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
desandman çanta kullanıyorum ben de. siparişim biraz geç geldi ama fiyatı uygun ve çanta da güzel. tavsiye ederim.
sizce https://shop10230.prontofalegname.com/content?c=chopper%20%C3%A7anta%20sahibinden&id=23 ??
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)